UPDATE. Speranţă a fotbalului gălăţean, moartă în accident

UPDATE. Speranţă a fotbalului gălăţean, moartă în accident
Monica Zanet
Evaluaţi acest articol
(28 voturi)

UPDATE, miercuri, 24 iunie 2020 | Băiatul care a sfârşit într-un mod atât de tragic se numea Robert Butcaru şi era un sportiv de mare perspectivă, fiind legitimat la CSM Galați, la grupa condusă de antrenorul Gheorghiță Popa. Conform unui anunţ postat pe pagina oficială de Facebook a clubului, Robert fusese elev la școala nr. 22 și tocmai trecuse de Evaluarea Națională, iar din toamnă urma să înceapă cursurile la Liceul cu Program Sportiv.

"Fotbalul gălăţean a pierdut un mare talent, familia un fiu exemplar, iar societatea, un tânăr care avea toată viața înainte", se arată în mesajul de condoleanţe prezentat de reprezentanţii CSM Galaţi. 


(23 iunie 2020, ora 17,00) Zona Uzinei de Apă a fost scena unui groaznic accident în urmă cu puțin timp. Un copil în vârstă de 14 ani, care ieșise la plimbare cu bicicleta, s-a izbit violent de gardul de beton din zonă. S-a rănit grav, rămânând inconștient pe asfalt. Medicii de pe Ambulanţa solicitată pe 112 nu au mai putut face nimic pentru el, fiind nevoiţi să declare decesul la scurt timp după sosirea la faţa locului.

"Din primele cercetări a reieșit că minorul, aflat pe bicicletă, a coborât strada în viteză, a pierdut controlul direcției și s-a lovit cu capul de zidul de beton. În urma impactului, a suferit leziuni incompatibile cu viața", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citit 19647 ori Ultima modificare Joi, 08 Iunie 2023 23:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.