UPDATE | S-a semnat contractul. Investiţie de 6,2 milioane de euro la Plaja „Dunărea”

UPDATE | S-a semnat contractul. Investiţie de 6,2 milioane de euro la Plaja „Dunărea”
Evaluaţi acest articol
(31 voturi)

 

UPDATE 11 aprilie, ora 14,10 - Primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, şi Neculai Gălăţanu, directorul pe România al companiei Karan – Business & Finance SRL, au semnat astăzi contractul pentru concesionarea pe 49 de ani a Plajei ”Dunărea”. 

„Valoarea investiţiei, potrivit ofertei financiare, este de 6.250.000 de euro. Conform planurilor prezentate de concesionar, în această vară vor fi putea fi date în folosinţă atât plaja cât şi unul dintre bazine”, precizează municipalitatea.
„Sunt încântat că unul dintre cele mai importante proiecte pentru această vară a intrat în linie dreaptă! Îi urez succes concesionarului şi îndeplinirea tuturor obiectivelor”, a declarat, la semnare, primarul Ionuţ Pucheanu.


UPDATE - Tiroliană, terenuri de paintball, de sport şi de minigolf, piscine descoperite, două cluburi (dintre care unul tip Therme), parc, loc de joacă pentru copii tip babyland, beach-baruri şi chiar un hotel de trei stele, cu parcare şi alei pietonale! Acestea sunt investiţiile pe care le va realiza noul investitor de la Plaja „Dunărea”.

Este vorba, potrivit Primăriei Galaţi, de firma Karan – Business & Finance SRL, care a câştigat contractul de concesiune a plajei. Valoarea investiţiei, conform ofertei financiare, este de 6.250.000 de euro. Directorul companiei în România este Neculai Gălăţanu, care a candidat ca independent pentru un mandat de deputat din partea Galaţiului. 
Acesta ne-a declarat că plaja de nisip cu baldachine, terase şi baruri un bazin şi locul de joacă pentru copii vor fi gata la 1 Iunie, de Ziua Copilului. 
„Conform datelor din ofertă, pentru teren valoarea redevenţei este de 2,3 lei/mp, iar pentru construcţiile ce pot fi utilizate cu amenajări minime, aflate pe teren, valoarea redevenţei lunare este de 5,44 lei/mp. Numărul de locuri de muncă ce urmează a fi create – 250. În termen de 20 de zile, câştigătorul trebuie să se prezinte pentru semnarea contractului”, precizează Primăria.


În sfârşit, Plaja „Dunărea” şi-a găsit investitorul de care avea nevoie pentru a o transforma într-un loc de agrement aşa cum visează gălăţenii. Potrivit Primăriei Galaţi, de reamenajarea acestui spaţiu se va ocupa SC Karan – Business & Finance SRL, iar valoarea investiţiei conform, ofertei financiare, este de 6.250.000 de euro.

Directorul companiei în România este Neculai Gălăţanu, care a candidat, toamna trecută, ca independent, pentru un mandat de deputat din partea Galaţiului, şi a avut cel mai inedit mesaj electoral.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 44570 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Iunie 2023 09:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.