Trăiască şeful de la judeţ!

Trăiască şeful de la judeţ!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ca să ajungi în comuna lui Bute trebuie să mergi pe drumul reparat de numele care apare pe mai multe panouri amplasate la vedere: Eugen Chebac *

Şoseaua care leagă Galaţiul de Slobozia Conachi, localitate situată în drumul spre Pechea, era până nu demult o corvoadă. Cratere cât cuprinde şi indolenţă cât casa!

De curând, însă, Drumul Judeţean 251 arată impecabil: nicio denivelare, totul e ca-n palmă, proaspăt vopsit şi, ca să ne dăm seama că trăim în România, pe margine apare şi numele celui care l-a readus la viaţă.

Pe mai multe panouri albe scrie că „obiectivul a fost finanţat din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi”, iar numele preşedintelui Eugen Chebac este scris cu litere de-o şchioapă! Probabil, o fi făcut omul vreo excepţie de i se face atâta reclamă…

Şi poate că am fi trecut peste această chestiune (am văzut şi în alte judeţe situaţii similare) dacă n-am fi constatat că lipsesc indicatoare importante de pe marginea DJ 251.

Panoul cu Consiliul Judeţului stă ţanţoş, în timp ce unele simboluri rutiere sunt culcate la pământ, mâncate de rugină sau îndoite şi orientate spre câmp.

Carevasăzică, posesorii de autovehicule trebuie să vadă cine a investit (din buget) în repararea străzii, iar „curbă la dreapta” şi „drum înclinat” sunt mesaje pentru cei care vin din lanul de porumb: iepuri, vulpi etc.

Comentariu foto: Dacă drumul e bun, preşedintele de judeţ e bun. Trăiască!

Citit 694 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.