Sfaturi - Şcoala iubitorilor de animale

Sfaturi - Şcoala iubitorilor de animale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă facem celebru prietenul necuvântător!

Bun găsit, dragi iubitori de animale. Reluăm bunul obicei început anul trecut de a fi mai aproape de cititorii noştri. O dată sau de două ori pe lună nu ne vom mărgini doar la a le răspunde, cu ajutorul specialiştilor, la întrebări, ci le vom oferi posibilitatea de a se mândri cu animalele de companie şi de a le da lecţii de bună practică altor stăpâni mai puţin descurcăreţi sau cunoscători. Cu această ocazie, le lansăm o invitaţie cititorilor: să ne trimită o poză şi o scurtă prezentare a animalului de companie dacă doresc să le facem celebru prietenul necuvântător în cadrul rubricii noastre. Adresa la care aşteptăm pozele şi „CV-urile” pisicilor, căţeilor, papagalilor, hamsterilor, broscuţelor, peştişorilor sau celorlalte necuvântătoare este Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Campionii cu patru lăbuţe de la CNVA

Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” nu este doar o pepinieră de elevi premianţi şi olimpici, ci şi un loc în care animalele de companie sunt cu adevărat preţuite. An de an, aici se desfăşoară tradiţionalul concurs canin „Prietenul meu de încredere”. Competiţia de la finele anului trecut a fost organizată de elevii Ilinca Dobrea din clasa a XII-a G şi Andrei Tăune din clasa a X-a G, alături de profesoara Mihaela Dumitriu. Pentru că despre elitele de la CNVA am scris în repetate rânduri, merită să aflaţi şi cine sunt prietenii fără cuvinte ai elevilor şi profesorilor prestigiosului colegiu.

Aramis este o splendoare de Labrador Retriever, foarte educat şi inteligent, prietenul necuvântător al doamnei profesoare Mihaela Dumitriu. Rolux, un superb Beauce de Beauceron, născut din părinţi campioni, este prietenul de nădejde al Ilincăi Dobrea.

Mai sunt: Hector şi Ralph, doi Labradori Retriever, Lucas - un Husky, Ursu – un Rotweiler, dar şi o mulţime de Bichoni, Bichoni Maltezi, Pechinezi şi ceva rase mai speciale precum Chow-chow şi Shar pei.

Dacă elevii de la CNVA se mândresc cu animalele lor de companie şi restul gălăţenilor o pot face. Le aşteptăm fotografiile şi prezentarea animalului de companie pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.!

Citit 9429 ori Ultima modificare Joi, 19 Ianuarie 2012 15:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.