Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

22 de accidente de muncă, dintre care două mortale, au avut loc în judeţul Galaţi, de la începutul anului. Comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015, numărul accidentelor petrecute la locul de muncă este în scădere, potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Galaţi.

În schimb, numărul morţilor patologice survenite la locul de muncă este în creştere, fenomen îngrijorător, potrivit ITM Galaţi. Cu alte cuvinte, mulţi angajaţi suferinzi de boli grave trec fără probleme de controalele de medicina muncii. Ulterior, uneori doar la câteva zile după aceste controale, unii dintre ei decedează chiar la locul de muncă.

Iar acestea nu sunt situaţii izolate, ci ajung chiar să depăşească, în privinţa numărului, accidentele propriu-zise de muncă. Tocmai de aceea, ITM Galaţi insistă asupra importanţei controalelor de medicina muncii realizate în mod competent.

Citit 5017 ori Ultima modificare Duminică, 18 Iunie 2017 20:09

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.