Omul sfinţeşte locul şi în Micro 17 (FOTO)

Omul sfinţeşte locul şi în Micro 17 (FOTO)

Evaluaţi acest articol
(17 voturi)
1 comentariu

Avem bucuria să vă prezentăm astăzi câteva imagini dintr-o altă grădină din mijlocul oraşului, de data aceasta din cartierul Micro 17. Îi mulţumim cititorului nostru pentru mesaj şi fotografii şi vă reamintim că aşteptăm în continuare, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fotografii ale lucrurilor sau fiinţelor care vă aduc bucurie în suflet.

Domnul Gheorghe Ipate locuieşte în cartierul Micro 17, în proximitatea Şcolii nr. 40, pe o stradă cu nume de poveste, Ileana Cosânzeana, la blocul F7. Grădina pe care o îngrijeşte şi care îi bucură nu doar pe locatari, dar şi pe vecinii de cartier sau pe trecătorii prin zonă. Pe lângă multe alte flori, dl Ipate se mândreşte cu crinii săi imperiali, care tocmai au început să înflorească, bucurând sufletul şi ochiul cu frumuseţea lor, dar şi umplând grădina cu parfumul lor aparte. 
Evident, în spatele frumuseţii lor se află multă muncă, luptă cu buruienile şi dăunătorii, udat atunci când e necesar, dar rezultatul e pe măsură, după cum se poate vedea şi din fotografii. Omul sfinţeşte locul şi în Micro 17, unde mai sunt, dealtfel, şi alte grădini frumoase şi bine întreţinute. 

Citit 2067 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 19:39

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro