Omul sfinţeşte locul şi în Micro 17 (FOTO)

Omul sfinţeşte locul şi în Micro 17 (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Avem bucuria să vă prezentăm astăzi câteva imagini dintr-o altă grădină din mijlocul oraşului, de data aceasta din cartierul Micro 17. Îi mulţumim cititorului nostru pentru mesaj şi fotografii şi vă reamintim că aşteptăm în continuare, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., fotografii ale lucrurilor sau fiinţelor care vă aduc bucurie în suflet.

Domnul Gheorghe Ipate locuieşte în cartierul Micro 17, în proximitatea Şcolii nr. 40, pe o stradă cu nume de poveste, Ileana Cosânzeana, la blocul F7. Grădina pe care o îngrijeşte şi care îi bucură nu doar pe locatari, dar şi pe vecinii de cartier sau pe trecătorii prin zonă. Pe lângă multe alte flori, dl Ipate se mândreşte cu crinii săi imperiali, care tocmai au început să înflorească, bucurând sufletul şi ochiul cu frumuseţea lor, dar şi umplând grădina cu parfumul lor aparte. 

Evident, în spatele frumuseţii lor se află multă muncă, luptă cu buruienile şi dăunătorii, udat atunci când e necesar, dar rezultatul e pe măsură, după cum se poate vedea şi din fotografii. Omul sfinţeşte locul şi în Micro 17, unde mai sunt, dealtfel, şi alte grădini frumoase şi bine întreţinute. 

Citit 2883 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iunie 2020 19:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.