”Muck cel mic”, duminică la Teatrul Gulliver

”Muck cel mic”, duminică la Teatrul Gulliver
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 7 februarie, de la ora 10,30, Teatrul de Păpuşi Gulliver îşi aşteaptă micii spectatori în sala mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", la spectacolul "Muck cel mic". 

Minunatele povești de la Teatrul „Gulliver” continuă să își poarte spectatorii în noi aventuri fascinante și captivante. Prima duminică din luna februarie aduce iubitorilor de povești și magie peripețiile inedite ale istețului Muck cel mic, într-o adaptare de Cristian Pepino, după Wilhelm Hauff.  

Micuțul erou și condurii săi fermecați parcurg o sumedenie de întâmplări și încercări ce însuflețesc povestea cu intrigi inedite și amuzante, dar și o multitudine de substraturi pline de învățăminte pentru cei mici și pentru cei mari, deopotrivă. Astfel, spectacolul se remarcă prin caracterul său educativ, dar în același timp prin ritmul vioi, prin culoare, vivacitate, prin stilul antrenant, modern și actual al montării semnate de Cristian Pepino. Puse în valoare de actorii Adina Ariton, Marian Sterian, Eduard Șișu, Gina Geru, Elena Marin și Andrei Ciugulea, nuanțele replicilor, umorul și accentele ironice, converg către spectator, îndemnându-l la o implicare emoțională activă în poveste, ce culminează cu dezvăluirea spiritului destoinic, impresionant de abil al micului protagonist. Muzica lui Dan Bălan însoțește cu prinos de ritm și voioșie toate pățaniile lui Muck, oferind o experiență artistică deplină. Durata: 50 min.

Scenariul și regia: Cristian Pepino

Scenografia: Cristina Pepino

Muzica: Dan Bălan

Spectacolul este destinat copiilor în vârstă de cel puţin trei ani. 

Conform normelor în vigoare, spectacolul se va desfășura cu o capacitate de până la maximum 30 la sută din totalul de locuri disponibile în sală. Biletele pot fi achiziţionate de pe: http://bilete.teatrul-gulliver.ro.

Citit 1139 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.