„Să nu sufere bolnavii”

„Să nu sufere bolnavii”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O situaţie disperată a fost adusă ieri, în atenţia consilierilor locali. Administratorul Asociaţiei de Proprietari 714, din Micro 38, dna Tinca Bold (FOTO), a tras semnalul de alarmă asupra gălăţenilor care nu au apă deşi nu sunt datornici la întreţinere.

Din 16 aprilie, cele trei blocuri ale asociaţiei nu mai primesc apă rece: „Am o locatară care este handicapată şi care urcă scările târându-se în patru labe, doar ca să plătească întreţinerea”.

„Sunt proprietari oameni de afaceri care nu plătesc cu anii. E un cetăţean care are venituri din Combinat – 150 de milioane de lei vechi - în trei ani nu a dat un leu. Ultima chitanţă e din septembrie 2007!”.

„Ei să plătească apa, nu pensionarii. La Apaterm, am ajuns cu datoriile la 16 miliarde de lei vechi, din care 14 doar penalităţile”.

„La Apă Canal, datoriile sunt de 2,2 miliarde, penalităţile 2,3 miliarde deşi, legal, penalităţile nu au voie să depăşească valoarea datoriilor”.

„Rog datornicii să plătească! Sunt pensionari, persoane cu handicap care plătesc”.

„Celor care nu plătesc să li se oprească apa rece şi apa caldă. Să nu sufere bolnavii!”, a strigat disperată dna Tinca Bold.

Aleşii au tăcut mâlc. Directorul Apă Canal, Gelu Stan, nu era în sală, deşi ar fi trebuit să fie. Urma să-i fie aprobate criteriile de performanţă!

Citit 1984 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.