Cine nivelează resturile unui bar
Foto: Marian Calestru

Cine nivelează resturile unui bar
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Am primit pe adresa redacției un mesaj de la Marian Mocanu, un cititor din cartierul Micro 39A, care se declară mulțumit că, din cauza pandemiei, câteva baruri din zona în care locuiește au dispărut. Printre ele și unul care a fost efectiv demolat, dar care a lăsat urme.

"Fundaţia barului Libelula nu a fost curăţată, spaţiul acela ar putea fi amenajat pentru suplimentarea parcării cu încă patru sau cinci locuri. Ce mult ar conta!", ne scrie dl Mocanu. De asemenea, Clubul de Şah din vecinătatea spaţiului menţionat, a fost prevăzut în toamna trecută cu celule fotovoltaice pentru iluminat de noapte, dar, spune cititorul, "acestea au funcționat doar câteva nopți".

Cum în zona clubului de şah este nevoie de iluminat nocturn, Marian Mocanu se întreabă de ce această investiție costisitoare nu mai funcționează. La faţa locului, după cum se vede şi din fotografie, am constatat că resturile barului amintit sunt încă vizibile, fiind nevoie să fie îndepărtate. În ceea ce priveşte luminile, sperăm ca municipalitatea să dispună verificarea instalaţiei şi să se asigure că aceasta este repusă în funcţiune.

Citit 2449 ori Ultima modificare Luni, 15 Martie 2021 17:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.