Mână de la mână pentru o grădină de vis (FOTO)

Mână de la mână pentru o grădină de vis (FOTO)

Omul sfințește locul
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)
2 comentarii

Că avem foarte mulți oameni gospodari în oraș, știam deja. Dar poate că nu e târziu să încercăm să facem din aceștia normalitatea, iar din leneși, excepția. Cum primăvara s-a instalat în sfârșit, aducând culoare și în grădinile orașului, ne-am gândit să reluăm seria articolelor referitoare la ce-i face pe gălățeni fericiți, în pandemie, lucrul în grădină fiind la loc de cinste. Așteptăm fotografii și câteva rânduri referitoare la grădinile dvs. pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Știu că vom avea cu ce să ne lăudăm!

Pentru început, ne oprim asupra grădinii îngrijite de locatarii blocului D6 din Țiglina I. După cum am aflat de la președintele Asociației nr. 207, ing. Miluță Talașman, după ce grădina a fost împrejmuită cu gard metalic, din dispoziția Primăriei, oamenii din bloc au cumpărat și plantat flori, pe care le îngrijesc împreună, din dorința ca ochiul lor, dar și al trecătorilor, să se bucure de frumos, de verde, de culoare. Cu un pic de ajutor și de la ploile din ultima vreme, grădina de la D6 arată foarte bine, după cum se poate vedea din fotografiile alăturate. Cine știe, poate văzându-le vor fi încurajați și alți gălățeni din vecini, dar și din alte cartiere, să facă un mic efort pentru a înflori și spațiile lor verzi de la parter de bloc.

Foto: Marian Calestru

Citit 2535 ori Ultima modificare Vineri, 07 Mai 2021 11:08

2 comentarii

 • postat de Gdg Vineri, 07 Mai 2021 22:49 109.166.134.*** Link la comentariu
  0
  7

  Pacat ca ati pus gardul ala, in rest frumos

  Raportează
 • postat de PROF.DR.MIHAI MORARU Vineri, 07 Mai 2021 18:40 5.13.148.*** Link la comentariu
  1
  8

  Stimata Doamna,consider ca fiind benefice pentru comunitate astfel de articole prin care se promoveaza cu adevarat modele de comportament civic;FELICITARI unor astfel de oameni gospodari care,cu adevarat ,cum se spune in popor,,,sfintesc locul,,!Intamplarea face sa fi fost coleg de partid cu Domnul Ing.Miluta Talasmansi va pot spune ,din cat l-am cunoscut ,ca si acum vreo douazeci de ani era la fel de harnic,intreprinzator ,modest si bun coleg,iubitor de frumos,cum constat cu multa bucurie ca s-a pastrat si astazi!Felicitari Stimate Domnule Talasman,cu oameni ca dumneavoastra si vecinii implicati in astfel de activitati Romania ar deveni cu siguranta ,dupa asemanarea cu Raiul, proslavit de multi credinciosi,O FRUMOASA GRADINA!!!Doamna Anca Spanu de mult timp am dorit sa informez ziarul in privinta unui loc asemanator,de la blocul G3 ,de pe Strada Rosiori,unde domnul administrator al blocului si cativa inimosi locatari au amenajat un adevarat parc floral care atrage privirea admirativa a trecatorului si meritate laude unor astfel de oameni gospodari care stiu astfel ,promovand frumosul,sa ne descreteasca fruntile si sa ne infrumuseteze astfel,cat de cat,existenta!!!V-as fi recunoscator daca veti binevoi sa va indreptati atentia si catre acesti minunati concetateni ai nostri!!!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.