Grădina de la bloc. O oază de culoare în Micro 38

Grădina de la bloc. O oază de culoare în Micro 38
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În toate cartierele Galaţiului stau oameni care fac eforturi pentru ca spaţiul verde comun de la parter să arate diferit, să fie frumos, verde, înflorit, pus în valoare. Vă aşteptăm în continuare mesajele pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Astăzi, vă prezentăm câteva imagini din grădina îngrijită de Ionuţ Popa, pe spaţiul verde aferent blocului N15 din Micro 38. Cum în Cartierul Aviaţiei se fac lucrări edilitare, iar multe trasee de autobuz sunt deviate pe străzi laterale mai mici, o oază de verdeaţă şi de frumos este cu atât mai importantă.

Suntem convinşi că şi vecinii lui Ionuţ Popa îi apreciază eforturile, iar rezultatul este, cum se vede şi din imagini, foarte reuşit. Un adevărat spaţiu de relaxare, la bloc.

Citit 3761 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 23:54

3 comentarii

 • postat de eu
  Joi, 20 Mai 2021 10:01
  62.231.94.***
  Nu e oaza de verdeata, omul s-a improprietarit cu terenul aferent blocului. Ce se vede in imagini nu este o infrumusetare a spatiului verde ci o amenajare potrivit propriiilor necesitati. Omul si-a montat balansoar ca la el in curte, are gard, e terenul lui in fapt. S-a comportat ca un adevarat proprietar pentru ca prost sa fii sa nu faci asta, daca merge la Romania. Si te mai da si la ziar ! Ia sa fie lege in tara asta si sa-i vina comunitarii la poarta, bai nene, cu ce drept ai ingradit tu aici sa intri ca in gradina din spatele casei tale ? Daca ai timp si vrei, amenajeaza sa fie frumos, nu amenaja pentru tine ca daca ar fi lege in tara asta, te-am trimite sa amenajezi glia aia pe care ai abandonat-o cand te-a adus comunismul la oras cu forta, la apa curenta si wc in casa
  0
  5
  Raportează
 • postat de EU
  Marți, 18 Mai 2021 20:22
  5.13.180.***
  Dar gradinile cu bălarii cu rufele celor de la parter care au pus monopol pe ele ..de ce nu le prezentați.Sunt N ! Mai ales in curțile din spatele blocurilor pe spate ! Că la calculul impozitului suntem egali !
  0
  10
  Raportează
 • postat de Ileglal
  Marți, 18 Mai 2021 15:33
  194.39.218.***
  Ilegal
  4
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.