Dacă se vrea curăţenie, se poate!

Dacă se vrea curăţenie, se poate!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În urma semnalului de alarmă tras, în editorialul de luni, 21 februarie, referitor la mizeria dintr-o parcare limitrofă Liceului Teoretic "Dunărea" - din motive combinate, care ţin de lipsa de educaţie a utilizatorilor parcării, a trecătorilor prin zonă, dar şi a elevilor - marţi dimineaţă locul era de nerecunoscut, efortul angajaţilor Ecosal de a salubriza parcarea fiind evident.

Aşa cum se vede şi din fotografie, nu toţi conducătorii auto au respectat limita maximă până la care puteau face parcarea, astfel încât să se poată mătura pe lângă maşini, dar majoritatea o făcuseră, iar rezultatul era vizibil cu ochiul liber.

Citit 2118 ori Ultima modificare Luni, 28 Februarie 2022 00:08

2 comentarii

 • postat de CetateanX
  Vineri, 25 Februarie 2022 08:48
  5.13.154.***
  Titlul articolului este total nepotrivit! Dupa titlu am crezut ca cetatenii din zona au curatat locul, pentru a da un bun exemplu cetatenesc. Ti-ai gasit! Nici vorba! Intr-adevar se poate, dar facuta de altul! Puneti camera de vederi si dati bataie, amenzi serioase si munca in fokosul comunitatii!
  2
  3
  Raportează
 • postat de carmen
  Joi, 24 Februarie 2022 11:53
  195.32.91.***
  amenda maxima ,asa se vor invata ,zici ca unii sunt salbatici ,mai au putin si se urca pe trotuar stiu si scriu ca stau la casa si am specimene care isi lasa mucurile de tigara plus curata cauciucurile cand vin de mamica de acasa si au uitat sa isi lase cizmele in bariera traian .....ce obligatie am eu , sa curat dupa un netot ca a doua zi sa parcheze la loc ca se duc la depoul cfr la munca ....
  1
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.