Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Daliana Răducan

Răzvan Simion a cerut-o de soție pe Daliana Răducan
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Răzvan Simion a decis să ducă relația cu Daliana Răducan la următorul nivel, astfel că și-a cerut iubita de soție. Prezentatorul tv a ales pentru acest mare pas un moment special, și anume noaptea de Revelion, de care își vor aminti o viață întreagă, cu siguranță. Vestea cea mare a fost dată chiar de prezentatorul tv, printr-un mesaj emoționant, care dovedește faptul că Răzvan Simion are o latură romantică atunci când vine vorba despre iubita lui.

Răzvan Simion a făcut marele anunț

Anul 2023 a început perfect pentru Răzvan Simion, care a fost convins de Daliana Răducan că va fi soția perfectă. Așadar, prezentatorul tv nu a mai stat pe gânduri și și-a cerut iubita de soție, drept dovadă că vrea să rămână alături de ea pentru tot restul vieții. Răzvan Simion este cel care a făcut marele anunț, printr-un mesaj desprins din filmele romantice. Prezentatorul tv a vorbit despre Daliana Răducan ca fiind creator de frumos în viața lui, spunând că, în acest an, vrea să fie liber, alături de iubita lui. Mai mult decât atât, Răzvan a păstrat latura sinceră și a spus că a luat această decizie chiar dacă relația lor nu este perfectă, însă sunt uniți pentru totdeauna de iubire. ”În 2023 aleg să fiu mai liber ca niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Dali,ana Răducan, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea. Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are, însă, un fundament solid, ca și diamantul care ne unește, începând de astăzi, sufletele”, este o parte din mesajul transmis de Răzvan Simion.

Daliana Răducan are o relație bună cu fiica iubitului ei

Viitoarea soție a lui Răzvan Simion are o relație apropiată cu fiica acestuia. Ea și Ianca sunt alături una de cealaltă în momente importante ale vieții, sărbătorind aniversări împreună. Așadar, se pare că Răzvan Simion s-a convins, în cele din urmă, că Daliana Răducan este femeia pe care căuta pentru a-și petrece restul vieții.

Galerie de imagini

Citit 1697 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2023 14:11

1 comentariu

  • postat de matamare
    Marți, 03 Ianuarie 2023 16:55
    5.13.166.***
    Doamne ce ma mai bucur!
    Dupa ce am stat cu inima la gat pana s-a maritat Ioana Ginghina (efectiv nu mai puteam de atata grija) acum, ziarul acesta mai aduce un subiect de mare interes!
    Ce ma bucur!
    Poate ne mai spune si alte chestii de maxima importanta: de unde isi cumpara cele de trebuinta Deli
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.