Ce putem mânca rapid cu mai puţin de 20 de lei

Ce putem mânca rapid cu mai puţin de 20 de lei
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Că în Galați nu se moare de foame pe stradă e un lucru ştiut. Avem foarte multe patiserii, restaurante tip fast-food, numai bune pentru cei care nu au timpul necesar sau nu se pricep să-și prepare mâncarea acasă și aleg să cumpere ceva din drum pentru a-și potoli foamea.

Această variantă este căutată mai ales de tineri, așa că am ales trei locuri în care se pregătește așa-numita mâncare rapidă şi unde poţi mânca pentru mai puţin de 20 de lei: Luca, Chicken House și Burek, aceasta din urmă o brutărie și patiserie.

Cei mai mulți vor mâncare ieftină și multă. La Luca putem găsi sandviciuri, diferite tipuri de pizza și multe tipuri de crenvurști în aluat. Chicken House, după cum îi spune și numele, se bazează în mare parte pe carnea de pui, care poate fi găsită în shaorma, sandviciuri sau chiar aripioare și pui rotisat. Burek, fiind brutărie și patiserie, are în mare parte pâine și lipii, dar putem găsi și pizza, plăcinte sărate și dulci. Pe lângă preţurile accesibile, un criteriu al succesului pentru aceste locuri cu mâncare tip fast-food este accesibilitatea. Toate locurile menţionate se află în Țiglina 1, chiar pe strada Brăilei, în proximitatea staţiilor de autobuz de pe ambele părţi.

Citit 3809 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Ianuarie 2023 07:39

3 comentarii

  • postat de Dobrea Nicoleta
    Miercuri, 25 Ianuarie 2023 16:22
    5.14.129.***
    Foarte frumos scris acest articol (și aici chiar,, vorbesc serios ''),aproape că m-am ,, reîndrăgostit '' de covrigi...?..
    Este bine că ,,nu se moare de foame la Galați ''
    Mai ales că astazi am văzut un vecinel,care nu are nici grad de handicap și nici prea sărac nu este, lucrează la Gospodărirea
    0
    0
  • postat de Nu mai promovati mancarea rapida
    Miercuri, 25 Ianuarie 2023 11:07
    188.25.145.***
    Excelent, promovam mancatul nesanatos si ne miram ca se moare pe capete de obezitate....
    0
    0
  • postat de penseonarul minim
    Miercuri, 25 Ianuarie 2023 10:41
    89.39.81.***
    Mi-ar plascea la Burek,sa avem si informatii privind compozitia produselor de panificatie fiindca painea e proaspata si e buna,lipiile sunt ca turta bunicii de la tara ,DAAAARR...mi-ar placea sa stiu ca contin doar faina apa,sare si drojdie.Si painea la fel.Fiindca la orice sortiment cu amelioratori
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.