„Filon de România” - concurs de frumusețe pentru tinere

„Filon de România” - concurs de frumusețe pentru tinere
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Se caută adolescente cu vârsta minimă de 14 ani împliniți la data de 01.02.2023 și maxim 18 ani împliniți la data de 30.06.2023, și  tinere, minim 18 ani împliniți la data de 01.07.2023, maxim 26 de ani împliniți la data de 01.09.2023, cu aspect fizic plăcut, înălțime minim 1,65 m - maxim 1,83 m, cunoscătoare ale unei limbi de circulație internațională, preferabil engleză! Nu este vorba despre o selecție pentru angajare, ci pentru castingul unui concurs de frumusețe, care va avea loc sâmbătă, 25 februarie 2023, la ora 10,30, la Casa de Cultură a Studenților, str. Științei nr. 115.

"Filon de România" este un concurs de căutare a frumuseții morale, spirituale, arhitecturale, naturale, tradiționale, lăsată nouă moștenire de întemeietori și de creatori, păzită, promovată și îmbogățită de păstrători, preluată, în ștafeta generațiilor, de moștenitori, cei meniți să prezinte lumii momente de autenticitate românească, totul sub mantia proiectului "Filonul", derulat pe parcursul anului 2023 la nivel județean, zonal și național, dedicat descoperirii tinerelor reprezentante ale României: Miss Supranațional Romania, Miss Intercontinental Romania, The Miss Globe Romania, Top Model of The World Romania, Miss Aura Romania, Miss Tourism World Romania ş.a., la evenimente mondiale, prin intermediul infofashion.ro Romania.

Potrivit organizatorilor, concursul este un proiect de găsire a filonului românesc, prezervând unicitatea în diversitate și consolidând unitatea în diversitate, pornind de la definirea fiecărei zone-județ în "grădina" celor 42 de arbori (41 județe + București), care își unesc rădăcinile în căutarea, găsirea și definirea sintagmei "Filon de România", se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

Juriul va fi format din personalități publice din domeniile artistice, beauty, instituții publice și presă. "Viața liberă" va fi reprezentată la masa juraților de Corina Miruna Băilă, director de publicitate la Trustul de Presă "Dunărea de Jos" Galați.

Citit 879 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 15:03

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.