Borduri dislocate și asfalt sfărâmat
Foto: Anca Spânu

Borduri dislocate și asfalt sfărâmat
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Dacă nu apar tasări ori surpări, vin în forță bordurile sfărâmate sau smulse și dislocate cu tot cu asfalt. Un astfel de accident, nu de teren, se află într-o zonă cu trafic intens, pe un scuar pietonal, chiar în spatele stației de transport „Strada Frunzei”.

Cel mai probabil ar putea fi opera unui utilaj de deszăpezire, care, odată cu omătul, a luat și bordurile și asfaltul pe sus. Autoritățile știu sau ar trebui să știe cel mai bine. Dar asta nu înseamnă că trebuie să rămână așa... până la iarna viitoare! Dincolo de imaginea ca după bombardament, siguranța ar trebui să primeze: un pieton neatent sau chiar un șofer grăbit s-ar putea lovi de mormanul de borduri, iar urmările ar putea fi tragice.

Citit 1928 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2023 07:13

6 comentarii

  • postat de Mir
    Joi, 09 Martie 2023 12:57
    5.13.158.***
    De ce vă mai miră!?? Tik l0șia/ne s! Mțirea/pr0st!@ Omului, speciei numite "OM"...

    Au dat ei, Oamenii, în pr0 st!a lor teren cu tot cu trotuar unuia, în zona La Popescu, lăsând pietonii în voia sorții nesimțirii/cokl@r-imii manelizaților/îndobet0ciților/@gresivilor cu/de la volan...în loc să-i dea ăluia teren(dacă vroia musai, neapărat tot acolo La Popescu) dar să-i fi atribuit suprafața de teren nu perpendicular pe șosea(luând și trotuarul cu totul) ci de-a lungul străzii, paralel cu șoseaua, lăsând astfel trotuarul pietenilor...(și nu perpendicular pe șosea - astfel t!k l0șii făcând impracticabilă/netranzitabilă zona La Popescu).
    Puteau săgi dea ăluia suprafață de teren tot acolo, dar paralel cu șoseaua, lăsând trotuarul pietenilor.
    Așa cum și vizavi, cu Vega...s-a putut.

    Dar m!zeria Ne s!mțirii/G0l@n!ei(Pr0st!ei) nu cunoaște limite.

    Păcat de oraș, păcat de țară, păcat de Lume, lumea asta îndrăc!tă.
    0
    0
  • postat de Adina
    Joi, 09 Martie 2023 12:43
    86.124.200.***
    Corect ceea ce spune COD,borduri scoase in urma unui accident pe str.1 decembrie 1918,in dreptul scarii 6,la 30m distanta alta scoasa si aruncata pe spatiul verde.Daca vii dinspre magazinul Carrfour spre micro 49,pe trotuar dalele sunt ridicate,cloncaie,sparte.Nimeni nu le vede?Aloooo! Primaria doarme sau nu le pasa ca nu sunt banii lor.Va rugam luati masauri,sctoatetii pe puturosii din Primarie sa mearga pe teren si sa vada lucrarile facute, de 2 bani.
    0
    0
  • postat de Cod
    Miercuri, 08 Martie 2023 21:22
    86.124.203.***
    Faceți o tura prin orash sa vedeți cum străzi noi( exemplu 1.decembrie 1918)au fost jupuiate la propriu de asa-zisele utilaje de deszăpezire.
    Se foloseau utilaje fără protecție de cauciuc la nivelul asfaltului. ??
    Bătaie de joc pentru munca depusa de cei ce au modernizat strazile.
    PĂCAT de munca depusa.
    0
    0
  • postat de Zz
    Miercuri, 08 Martie 2023 14:35
    95.76.19.***
    Dovada hoților.Aici au fost cheltuiți banii noștri la smecheri cărora li s au DARUIT PE TAVA contracte și care au făcut lucrări de doi bani. Totul este la fel sume achitate imense.
    0
    0
  • postat de Prometeus
    Miercuri, 08 Martie 2023 11:36
    95.76.59.***
    Poate se trezeste cineva din primarie si executiv sa implementeze masura de protectie a pietonilor (si conducatorilor auto fata de asa zisii imprudenti care nu respecta regulile de circulatie), prin inlocuirea bordurilor de beton, care se macina cam dupa 2-4ani (in functie de alegeri si setea de bani a mafiei), cu sina de cale ferata (eventual recuperata de la foste linii de tramvai scoase din uz, sau chiar din zona unor foste statii si gari feroviare).
    Daca aceste sine vor fi montate de-a lungule strazilor si aleilor, ancorate de stalpi din acelasi material, fixati in beton la o adancime de 1,5 - 2 metri, se va observa o reducere/calmare a vitezistilor, care vor fi respinsi in strada, daca intentionat sau nu, vor avea intentia de a urca pe trotuare, inclusiv asa zisele utilaje, vor deveni inutilizabile, daca nu respecta zona de interventie trasata.
    Nu cer bani pentru idee, cu conditia sa nu o faca nici alti baieti destepti!
    0
    0
  • postat de florin
    Miercuri, 08 Martie 2023 09:02
    86.124.202.***
    ''Cel mai probabil ar putea fi opera unui utilaj de deszăpezire''
    Care utilaje de dezapezire?????Au fost scoase la dezapezit utilaje folosite pe santierele din judet cum declara Pucheanu!Aceste nu sunt utilaje de dezapezit!!!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.