„Xia Pet”, răsfăţ pentru prietenii necuvântători

„Xia Pet”, răsfăţ pentru prietenii necuvântători
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Plec în vacanţă, dar cu cine să las căţelul? Mi-ar plăcea un weekend la munte, dar cine va administra tratamentul motanului? Renovez casa şi căţelul este stresat de zgomot. Unde să-l duc? Am o urgenţă şi nu găsesc pe nimeni să-mi îngrijească o zi sau două hamsterul.

Dragi stăpâni de animale, nu mai trebuie să vă rugaţi prietenii sau familia să aibă grijă de prietenul necuvântător şi să staţi cu inima îndoită că animăluţul nu este hrănit, îngrijit şi în siguranţă. În sfârşit, există şi în Galaţi o pensiune pentru animale de companie: „Xia Pet”.

Din dragoste pentru necuvântătoare

Pensiunea pentru animale de companie „Xia Pet”, situată la intrarea în Pădurea Gârboavele, la mai puţin de o sută de metri de Grădina Zoologică, le oferă prietenilor cu blană, pene sau pielea rece îngrijire la standarde europene şi mai ales afecţiune. Nu există nicio diferenţă între „Xia Pet” şi pensiunile pentru animale de companie din ţările civilizate.

„Xia Pet” este creată de Alina şi Emil, doi tineri care iubesc animăluţele şi care au înţeles necesitatea unei asemenea pensiuni graţie favoritei lor, Xia, o căţeluşă rottweiler de un an şi jumătate. La acordarea autorizaţiei de funcţionare, Direcţia Sanitar-Veterinară i-a felicitat pe stăpânii Xiei pentru pensiune.

Spaţiul generos, de o curăţenie impecabilă, este creat special pentru confortul şi siguranţa animăluţelor:  teren de joacă în aer liber, loc de somn, spaţiu pentru mâncare şi apă, loc de odihnă pe terasă, un spaţiu pentru tratament şi chiar unul de carantină.

„Dormitoarele” animăluţelor sunt realizate din materiale profesionale, speciale pentru câini şi pisici. Sistemul de ventilaţie respectă standardele UE.

Profesionalism şi afecţiune

„Xia Pet” dispune de 19 spaţii pentru căţei şi 18 pentru pisici papagali, porcuşori de Guineea, hamsteri sau alte animăluţe. Aici prietenii dumneavoastră sunt supravegheaţi în permanenţă de personal profesionist: doi tehnicieni veterinari, un voluntar calificat şi un medic veterinar care le este nonstop la dispoziţie.

Chiar şi animăluţele cu tulburări de comportament cauzate de anumite stări sau condiţii (cum ar fi cele agresive faţă de alte animale sau faţă de oameni) se bucură de îngrijire, afecţiune şi libertate, fără ca niciun alt animăluţ să aibă de suferit. Nimeni nu va face experimente cu ele!

La intrarea în pensiune este obligatoriu un consult medical. Fireşte că animăluţul trebuie să fie vaccinat şi deparazitat intern şi extern la zi.

Necuvântătoarelor li se respectă întocmai programul de masă, programul fiziologic, programul de joacă şi celelalte tabieturi, meniul sau dieta specială. Dacă e nevoie li se găteşte zilnic, iar apa proaspătă nu le lipseşte!

Evident că îşi pot aduce de acasă jucăriile preferate, păturica, salteluţa, zgarda şi în genere acele obiecte care le fac să se simtă bine şi în siguranţă.

Tarifele Pensiunii „Xia Pet” sunt decente şi diferă în funcţie de talia animalului şi de perioada de şedere. Pentru detalii sau o programare puteţi suna la 0733 180 311 sau 0744 700 242 sau 0755 096 122.

Citit 21861 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.