Vodafone mărește prețul serviciilor

Vodafone mărește prețul serviciilor
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Facturile abonaților Vodafone vor fi mai scumpe din următoarele luni, odată ce compania a anunțat indexarea anuală a prețului serviciilor pe care le oferă. „În contextul majorării constante a costurilor legate de furnizarea serviciilor mobile, reflectate în datele publicate recent de către Oficiul European de Statistică - Eurostat pentru România, potrivit cărora rata medie a inflației în anul 2022 a fost de 12%, iar pentru începutul acestui an (primele luni din 2023) este de 13,4%, te informăm că, începând cu următoarele facturi, vom indexa valoarea serviciilor cu un procent de 3%, indexarea fiind limitată potrivit clauzelor contractuale, având în vedere depășirea pragului comunicat. Modificarea este valabilă în cazul abonamentelor pentru care se aplică indexarea anuală a prețului serviciilor conform prevederilor art. 3.1. din Clauzele Contractuale Principale pentru furnizarea serviciilor post-plătite”, se afirmă într-o notificare trimisă către clienții Vodafone privind indexarea anuală a prețului serviciilor.

Citit 1850 ori Ultima modificare Joi, 25 Mai 2023 13:37

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro