Tecuciul contribuie la certificarea Vodafone

Tecuciul contribuie la certificarea Vodafone
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Rețeaua mobilă Vodafone GigaNetwork a fost certificată pentru al doilea an consecutiv „Best in test” de către auditorul german independent umlaut, parte din Accenture, informează un comunicat remis de operatorul de telefonie. Campania de măsurare comparativă s-a desfășurat în perioada 18 februarie - 23 martie 2023, rețeaua Vodafone obținând cel mai mare punctaj total în evaluarea umlaut - de 877 de puncte, la diferență de 27 de puncte de următorul operator clasat și înregistrând cel mai mare punctaj pentru serviciile mobile de voce, date și cel mai mare punctaj pentru fiabilitatea rețelei. Pentru o relevanță statistică ridicată, măsurătorile realizate cu echipamente profesionale au acoperit o distanță rutieră de 8.677 km și localități însumând 25% din populația României, potrivit comunicatului.

Campania de măsurători s-a desfășurat pe un traseu care a cuprins 35 de orașe și municipii din toată țara, precum și pe drumurile rutiere de legătură. Printre cele 35 de localități „măsurate” s-a numărat și Tecuciul.

Citit 747 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2023 11:57

1 comentariu

  • postat de Terente ...din Galati
    Luni, 29 Mai 2023 13:40
    89.137.229.***
    D-le Luca, lasa-i in plata Domnului pe Vodafone. Vezi mai bine si trage un semnal de alarma despre centura Galatiului. E ca in razboi, pe acolo. Vom muri in accidente fara numar.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.