Andreea Antonescu și-a botezat fetița

Andreea Antonescu și-a botezat fetița
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Gălățeanca l-a rugat pe preot să nu-i bage fiica în cristelniță

Andreea Antonescu a trecut prin emoții mari sâmbătă, 24 iunie, când și-a botezat fetița cea mică, Venice Victoria, în vârstă de 6 luni. Ceremonia de creștinare a avut loc la Mănăstirea Cașin din București, iar solista a avut o cerință specială pentru preot.

Micuța Venice Victoria, fiica de 6 luni a Andreei Antonescu și a lui Victor Vrînceanu, a fost botezată sâmbătă, 24 iunie, la Mănăstirea Cașin din Capitală. Solista a publicat pe Instagram poze de la botez, în care apare alături de fetele ei, Sienna și Venice Victoria, toate trei fiind îmbrăcate în ținute roz, absolut spectaculoase. S-au văzut și imagini din timpul ceremoniei de creștinare, despre care ulterior solista a dat mai multe detalii.

"Venice Victoria e foarte curioasă și după cum îmi place mie să povestesc tuturor, capul ei se întoarce peste tot, ca într-o mișcare de 360 de grade. E foarte atentă la absolut orice, la mișcare, la toate detaliile. La un moment dat, când a trebuit s-o dezbrăcăm înainte de a fi băgată în cristelniță, a început să plângă. Foarte probabil fiindcă ea de acolo de jos nu mai vedea decât câteva capete aplecate deasupra ei. Ca și cum ne-ar fi spus, ce-mi faceți voi mie, aici, fiindcă am o grămadă de lucruri de analizat și voi m-ați pus jos. După care s-a liniștit, iar în cristelniță n-a plâns deloc!", a declarat Andreea Antonescu, pentru Impact.ro.

Îmi doresc să fie o fetiță spirituală

Solista a avut și o rugăminte mai specială pentru preotul de la Mănăstirea Cașin, care a oficiat slujba de creștinare. L-a rugat să nu o bage pe Venice în cristelniță, ci doar să îi pună apă pe creștet. "Ce-i drept, părintele a ascultat rugămintea mea și totodată și a nașilor, de a nu băga copilul cu tot în cristelniță! Știu, sunt tradiții, dar nu dați în mine! Asta e, sunt mamă și mă ia și pe mine panica în anumite momente! În rest, a fost foarte cumințică și chiar m-a impresionat că atunci când am mers în fața altarului cu toții, părinți și nași, era captată de tot ce era acolo. Am sperat și-mi doresc ca micuța, asemenea Siennei, să fie o fetiță spirituală și credincioasă. Fiindcă despre asta e vorba, într-un final!", a mai spus Andreea.

Citit 883 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iulie 2023 08:59

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Luni, 03 Iulie 2023 19:47
    5.13.162.***
    interesant pentru ea poate! pentru restul lumii mai putin!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.