Un bloc, două vecine şi două grădini minunate (FOTO)

Un bloc, două vecine şi două grădini minunate (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

La blocul D6 de pe strada Regiment 11 Siret nr. 22, atât la scara II, cât și la scara IV, grădinile sunt îngrijite, se vede cu ochiul liber, cu dragoste şi pricepere. Două vecine, la fel de harnice, înfrumusețează grădinile blocului cu fel și fel de flori spectaculoase.

Doamnele Ana și Vasilica sunt despărțite de doar o scară, însă sunt unite de aceeași pasiune, pasiunea pentru natură. În grădinile de la parterul blocului, gălăţencele îngrijesc plantele zi de zi, cu multă pasiune și dăruire. În momentul vizitei noastre, am avut plăcerea să o găsim pe doamna Vasilica Miron chiar în grădina de care se ocupă singură de mai bine de patru ani de zile. Vasilica Miron, rămasă văduvă în urmă cu peste 30 de ani, își găsește alinarea printre flori. Deși pensia doamnei nu depășește cu mult 1.200 de lei, aceasta investește puținii bănuți pentru a-și îngriji grădina cât mai bine și pentru a crea un ambient cât mai plăcut, chiar în fața blocului. Înconjurată de crini, liliac japonez, trandafiri și multe alte flori superbe, doamna Vasilica ne-a mărturisit că abia așteaptă anotimpurile calde pentru a se apuca de grădinărit. ”Sunt la pensie și îmi mai omor timpul. Toată iarna stăm în casă, dar primăvara şi vara mai fac puțină mişcare, mai stau aici la aer curat, mai deschid geamul și văd frumusețea asta. Nu am cumpărat totul odată, am cumpărat ușor, ușor, pentru că și pensia e mică. Eu când am niște bani acolo și văd o floare mai deosebită o cumpăr, în loc să cumpăr o bluză sau altceva de îmbrăcat, prefer să îmi cumpăr flori”, ne-a mai spus gălăţeanca.

Citit 4851 ori Ultima modificare Marți, 04 Iulie 2023 09:12

3 comentarii

  • postat de Gabriel
    Luni, 03 Iulie 2023 00:51
    90.167.255.***
    auzi ma transafirescu stii tu ca acel balcon este ilega?inainte de a face comentarii gratuite si fara sa ai nicio informatie ,informeaza-te se platesc impozite ptr acel balcon.Dar asa va place sa faceti afirmatii mincinoase si nefondate,informate inainte de a deschide gura????
    0
    0
  • postat de Trandafirescu
    Sâmbătă, 01 Iulie 2023 21:38
    86.124.200.***
    Frumoase flori.

    P.S. Probabil dna n-ar mai ingriji cu atata patos bucata de pamant daca n-ar fi construit ilegal balconul ala de 10 metri lungime.
    L-a ridicat tot din pensia de 1200 lei? :-)
    0
    0
  • postat de rosu
    Sâmbătă, 01 Iulie 2023 19:08
    82.79.225.***
    Nu mai au unde sa se joace copii din cauza unor ca astia care inchid spatiul verde cu lacate si se pun stapani......
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.