Activităţi de vară pentru copiii din satele Fundeanu şi Nicopole

Activităţi de vară pentru copiii din satele Fundeanu şi Nicopole
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Programului eparhial de tabere pentru tineri "Vacanța din pridvorul bisericii" continuă în această perioadă în Arhiepiscopia Dunării de Jos, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian. Marți, 18 iulie, 55 de elevi din satele Fundeanu şi Nicopole, comuna Drăguşeni, au fost beneficiarii activităţilor recreative organizate de parohia Fundeanu din protopopiatul Târgu Bujor.

Ziua a început cu rugăciunea de dimineață, săvârșită în biserica parohială, urmată de servirea micului dejun la Centrul parohial "Sf.Nicolae", de la care nu au lipsit produsele tradiționale pregătite cu multă pricepere şi dăruire de gazdele evenimentului.

În continuare, sub coordonarea cadrelor didactice, copiii s-au deplasat la Pădurea Fundeanu, în curtea Cantonului Silvic "Ursoaia", unde, în cadrul natural al copacilor seculari ai acestui codru şi beneficiind de disponibilitatea şi bunăvoinţa pădurarului acestor locuri, au avut loc diverse activități sportive, jocuri recreative şi dansuri specifice vârstei. Ziua s-a încheiat la restaurantul "Trei Trandafiri" din satul Fundeanu, cu o masă copioasă.

În zilele următoare, şi alte parohii din Eparhia Dunării de Jos vor organiza astfel de activităţi pentru tineri.

 

Citit 1328 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iulie 2023 10:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.