Galeria Oţelului a mărşăluit pe străzile oraşului

Galeria Oţelului a mărşăluit pe străzile oraşului
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Gălățenii susțin că sunt cea mai frumoasă galerie a unei echipe de fotbal din toată țara, așa că s-au pregătit din timp pentru partida de sâmbătă, 29 iulie, cu FCSB. Ca de obicei, când Galațiul joacă acasă, pentru suporteri, este un prilej de bucurie și se strâng cu toții pentru a putea fi sub orice formă alături de echipa lor de suflet. Sâmbătă, oamenii au ieșit în stradă pentru a susține formația gălățeană, îmbrăcați în tricourile specifice de suporteri și scandând numele echipei. La ora 19,35, pe strada Brăilei, gălățenii se îndreptau către stadion și, pentru a nu se întâmpla un lucru care să afecteze restul populației, bucuria suporterilor a fost supravegheată de jandarmeriei împreună cu poliția, reprezentanţii acestora însoţindu-i în drumul spre stadion. Din păcate, nu ne-am ales cu o victorie, dar suporterii au fost la înălţime la capitolul mobilizare.

Citit 3690 ori Ultima modificare Vineri, 04 August 2023 08:57

3 comentarii

  • postat de comunismul
    Duminică, 06 August 2023 15:35
    5.13.139.***
    eu oricum sunt suparat pe cei de la liberty! cum ma sa dai doar un milion de euro clubului otelul galati! un milion de euro ii dai uneia de la coltul strazii care ti-a satisfacut placerile ma! nu unui club de fotbal atentie! atata puteti mai nesimtitilor de la liberty! foarte josnic! mi-e scarba!
    0
    0
  • postat de Riktus
    Luni, 31 Iulie 2023 11:12
    86.124.201.***
    Da, au iesit gibonii civilizatiei sportive. In afara de huliganisme, obscenitati si alte infractionalitati, la ce-or fi buni ? Ah da, la sustineri politice extremiste. Cam aici e grosul scursurii societatii !
    0
    0
  • postat de Iancu Jianul
    Duminică, 30 Iulie 2023 16:53
    5.13.200.***
    Asta este fruncea! De asta pishedei pe ei si penelei si undremerei conduc pristimea! Daca se face apa 20 ron MC PARIU... ca nu ies indignati ca speciilea astea dupa himere! CA NOI AM CASTIGAT! N-ati gastigat NIMIC BA! Intr-un stat CRIMINAL, in care TI SE IA 80% din CE MUNCESTI... NU AI CE CASTIGA DE
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.