Fotbalul dăunează gazonului?!

Fotbalul dăunează gazonului?!
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

"Iarba se usucă pentru că se joacă fotbal pe ea", aceasta este explicația pe care am primit-o la articolul "Mistere neelucidate în Micro 39A. De ce se usucă gazonul într-un loc de joacă abia modernizat". Mesajul vine din partea unui gălățean care locuiește în apropierea locului de joacă. Mai mult, se pare că aceeași situație se regăsește în fiecare dintre cele trei locuri de joacă renovate în cartier.

"Aceeași situație este și în parcul din spatele supermarketului Supeco și în parcul de lângă Grădinița «Arlechino». Iarba se usucă pentru că se joacă fotbal pe ea, în toate cele trei locuri de joacă modernizate de Primărie. În parcul de lângă Grădinița «Arlechino» e rupt și gardul, care e folosit pe post de poartă. Nu vă gândiți că sunt tineri care joacă acolo, sunt copii de la 7 până la 12 ani, care bat mingea pe spațiul verde.

Când am auzit că Primăria va moderniza aceste locuri de joacă, le-am trimis o solicitare de amenajare și a unui mic spațiu unde copiii să poată bate o minge. Din păcate, nu s-a ținut cont de propunere", ne-a transmis gălățeanul.

Dacă se dovedește că gălăţeanul are dreptate, atunci autoritățile ar trebui să aibă în vedere un gazon mai rezistent la fotbal... sau niște crampoane pentru copii.

Citit 972 ori Ultima modificare Marți, 22 August 2023 11:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.