Muzică, dans și sport în aer liber, la Galați, în weekend

Muzică, dans și sport în aer liber, la Galați, în weekend
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

În weekendul care tocmai s-a încheiat, gălățenii s-au putut bucura din plin de dans, muzică, voie bună, dar și de multe activități sportive, mai ales că și vremea a fost deosebit de caldă și a scos lumea din case. Petrecerea a avut loc pe bulevardul Siderurgiștilor, în dreptul clădirii cunoscute sub numele de Casa Roșie. Acțiunea a fost organizată de Primăria Galați și s-a bucurat de o participare masivă a gălățenilor.

Duminică, în ultima seară a evenimentului "Siderurgiștilor Best", gălățenii, ieșiți în număr mare în stradă, au dansat și s-au prins în horă alături de artiștii Școlii Populare de Dans "Tăbuș" și ai Ansamblului folcloric "Dor de tei". Printre invitații de seamă s-au aflat Cornelia Negruț şi Raluca Vasiliu, cu dansuri cuba și zumba.

"Este un weekend minunat. Este foarte cald și atmosfera de petrecere se potrivește cu această zi. Sunt aici cu soțul și cu niște prieteni de familie și chiar mă distrez, pentru că, la așa atmosferă, nu poți să stai fără să te binedispui și fără să intri în horă", ne-a spus o pensionară aflată la spectacol. Menționăm faptul că aceasta a vorbit cu noi printre pași de dans, fiind foarte concentrată la mișcările artiștilor Școlii "Tăbuș".

Ziua de petrecere s-a încheiat în jurul orei 21.00, cu recitaluri muzicale. Gălățenii s-au bucurat pe deplin de tot ceea ce le-a oferit weekendul și și-au exprimat dorința să se organizeze mai des astfel de evenimente.

Citit 1047 ori Ultima modificare Luni, 25 Septembrie 2023 18:18

1 comentariu

  • postat de Marius
    Miercuri, 27 Septembrie 2023 00:10
    86.124.202.***
    Din eroare cred ca ati omis sa specificați faptul ca la acest eveniment a participat ( in cele 3 zile) si Asociația Danubiana Galaţi cu uniforme militare si atelierele specifice. Au fost organizate trageti cu arcul si multe alte activități care nu sunt de neglijat, unde copiii au fost incantati.
    1
    1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.