"The Rock" are statuie de ceară la Paris

"The Rock" are statuie de ceară la Paris
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cea mai nouă statuie din ceară care-l înfățișează pe Dwayne "The Rock" Johnson a fost dezvelită luni la Muzeul Grevin din Paris. După apariția imaginilor, fanii au reacționat rapid pe rețelele sociale, comentează filmnow.ro.

Lucrarea dedicată actorului american în vârstă de 51 de ani a încercat să surprindă fizicul lui musculos și tatuajele emblematice, scrie Daily Mail. Dar fanii sunt convinși că "lipsește ceva", așa că și-au împărtășit rapid gândurile cu privire la această operă de artă. "Cred că au dat greș cu ochii"; "Da, lipsește ceva, dar gura este impecabilă"; "Este foarte... alb. Fața nu este foarte potrivită, de asemenea!"; "Îmi voi permite să spun... «Mr Clean»" - sunt doar câteva dintre mesajele apărute pe platforma de socializare X.

Anul trecut, muzeul francez a anunțat un concurs public pentru a decide cine va fi următoarea celebritate care va apărea în galerie. Votanții au avut de ales între Ariana Grande, Tom Holland, Zendaya, Dua Lipa, Elon Musk, Selena Gomez, Chris Pratt, Margot Robbie și "The Rock", acesta din urmă primind cele mai multe voturi din partea publicului. În prezent, replica din ceară a acestuia este plasată între cele ale actorilor Leonardo Di Caprio, George Clooney și Meryl Streep.

În paranteză fie spus, poate că o contribuție cât de mică la succesul lui Dwayne Johnson în rândul spectatorilor o are și clauza pe care starul o are în contractele pentru filmele în care joacă: nu poate "să piardă" nicio luptă. Într-unul din filmele francizei "Fast and Furious", "The Rock" a dus clauza contractuală la nivelul următor, atunci când a schimbat scenariul, pentru a se asigura că rămâne în picioare după o luptă și că nici măcar nu va fi văzut întins pe jos din cauza rănilor, mai scrie sursa citată.

Citit 748 ori Ultima modificare Duminică, 22 Octombrie 2023 08:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.