Ucraineni cu certificate de competență profesională false

Ucraineni cu certificate de competență profesională false
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Poliţiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea efectuează cercetări în privința a doi ucraineni, depistaţi cu certificate de competență profesionale false

Astfel, pe 4 noiembrie, în doar câteva ore, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din țară, doi cetățeni din Ucraina, în vârstă de 47, respectiv, 74 de ani. Cei doi conduceau câte un ansamblu rutier format din camion și remorcă, vehicule înmatriculate în Ucraina. La controlul documentelor, conducătorii auto au prezentat, pe lângă documentele de identitate, câte un certificat de competență profesională pentru transport internațional de mărfuri, cu însemnele autorităţilor din Ucraina.

"Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatelor, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că acestea nu îndeplinesc condițiile de formă și fond ale unora autentice, fiind false. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun", ne-a declarat purtătorul  de cuvânt al STPF Galați, comisar de poliție Sorin Ene.

Citit 749 ori Ultima modificare Luni, 06 Noiembrie 2023 16:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.