Târgul de Crăciun online "Învie Tradiția"

Târgul de Crăciun online "Învie Tradiția"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ca în fiecare an, în perioada Sărbătorilor de iarnă, "Învie Tradiția", proiect național de susținere a meșterilor populari români, organizează un târg de cadouri de Crăciun. La fel ca în anii precedenți, vizitatorii târgului vor avea acces la peste 2.000 de produse realizate în atelierele meșteșugarilor populari din zonele principale de tradiție ale țării. La acestea se adaugă o selecție vastă de bunătăți tradiționale românești, articole vestimentare, ornamente și decorațiuni de Crăciun, și multe altele. Târgul va avea loc în perioada 1-22 decembrie 2023, online și offline.

Dacă în anii precedenți târgul a avut loc fizic, anul acesta organizatorul realizează şi un târg online, pentru a veni în sprijinul celor mai ocupați dintre noi. Astfel, cei de acasă vor putea accesa în cadrul târgului următoarele categorii: Bunătăți tradiționale românești, Obiecte din atelierele meșterilor populari, Coșuri cadou de Crăciun, Cadouri corporate, Colțul artizanilor tineri, Cadouri pentru bugete mici și Vestimentație inspirată de tradiție. Pe lângă produsele principale din cadrul târgului, participanții au acces și la restul produselor din toate colțurile țării, de la meșteri, artizani și producători locali.

Organizatorul oferă posibilitatea de a personaliza cadourile, de a le trimite către cei dragi din alte zone ale țării, însoțite de o felicitare, prin curier.

Cei care doresc să facă o plimbare sunt așteptați și în showroomul "Învie Tradiția", de pe strada Mihai Eminescu nr. 142, Sector 2, București, pentru o experiență inedită a tradiției românești.

"Învie Tradiția" a luat naștere ca proiect național dedicat meșterilor populari și producătorilor locali, precum și a păstrării meșteșugului tradițional. Acesta își propune să documenteze și să promoveze arta populară născută la sat, care încă este vie și foarte bogată în cele mai multe regiuni etnografice din România.

(P)

Citit 457 ori Ultima modificare Marți, 05 Decembrie 2023 16:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.