Spectacol de Crăciun organizat de studenţi

Spectacol de Crăciun organizat de studenţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, spiritul Crăciunului își face apariția şi printre viitorii juriști, care pregătesc atât un spectacol dedicat acestei perioade festive, precum și o strângere de fonduri pentru fundația "Familia", cei implicați susținând că este, probabil, cel mai complex eveniment caritabil organizat de studenți.

"Fii parte din Magia Crăciunului" este un eveniment organizat de Facultatea de Drept și Științe Administrative din Galaţi, care va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 14.00, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini".

După succesul primei ediții, desfăşurate anul trecut, studenții dornici să facă o faptă bună pentru copiii defavorizați au decis să organizeze în acest an o a doua ediție. Decanul facultății, George-Cristian Schin, se implică în mod activ, reușind astfel să consolideze relația profesori şi studenți.

Evenimentul va cuprinde numeroase momente artistice, printre care colinde interpretate de un cor format din studenți şi un concurs de talente, în care tinerii îşi vor demonstra abilitățile muzicale. De asemenea, la recepție, invitații vor putea degusta diverse bunătăți culinare.

În ajutorul studenților au venit Asociația Avocaților din Baroul Galați, Camera Notarilor Publici Galați, Primăria Municipiului Galați și numeroşi sponsori.

Citit 1079 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 21:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.