Depistaţi în trafic cu permisele suspendate

Depistaţi în trafic cu permisele suspendate
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un echipaj din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Smârdan a oprit în trafic, pentru control, un moped condus pe o stradă din comuna Slobozia Conachi de un bărbat în vârstă de 54 de ani, domiciliat în localitate, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice. La testarea pentru consumul de băuturi alcoolice, valoarea indicată de etilotest a fost de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care mopedistul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

În municipiul Galaţi, un echipaj din cadrul Secţiei 2 Poliţie a oprit în trafic, pentru control, un autoturism condus pe strada Brăilei de un tânăr în vârstă de 23 de ani, având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Şoferul a fost testat atât pentru consumul de băuturi alcoolice, cât şi pentru cel legat de consumul de substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Din verificări s-a stabilit faptul că numerele de înmatriculare montate pe autoturism aparţin altui autovehicul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis şi conducere a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Tot în municipiul reşedinţă de judeţ, poliţiştii Secţiei 4 Galaţi au depistat în trafic, pe strada Henri Coandă, un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitate, care conducea un autovehicul având permisul de conducere reţinut. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost negativ. Tânărului i-a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis.

Citit 3114 ori Ultima modificare Joi, 25 Ianuarie 2024 13:13

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Vineri, 26 Ianuarie 2024 10:10
    5.13.174.***
    Sunt multi care conduc pe stradutele laturalnice masini fara ca ei sa aiba permis.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.