La volanul unui ansamblu rutier cu permis de autoturism

La volanul unui ansamblu rutier cu permis de autoturism
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Foltești efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu rutier deşi permisul de conducere deţinut nu îi dădea acest drept. Pe 7 februarie, în jurul orei 9.00, un echipaj din cadrul Sectorului Foltești a oprit, pe raza localității Băleni, un ansamblu rutier format dintr-un autovehicul şi o remorcă, ambele înmatriculate în România.

La volan se afla un bărbat, cetățean român, în vârstă de 50 de ani. Cu ocazia controlului, şoferul a prezentat un permis de conducere emis de autoritățile române, valabil pentru categoriile AM, B1 și B, dar nu și pentru categoria BE, necesară conducerii ansamblului rutier respectiv. P

ersoana în cauză a declarat că a crezut că deține dreptul de a conduce un astfel de ansamblu rutier doar cu categoria B. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis necorespunzător categoriei vehiculului respectiv, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Citit 3197 ori Ultima modificare Vineri, 09 Februarie 2024 16:54

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.