"Primul meu film documentar" revine la Tecuci

"Primul meu film documentar" revine la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Atelierul "Primul meu film documentar" revine pentru a doua ediție la Tecuci, în luna martie, după ce, la finalul anului trecut, peste 15 liceeni au luat parte la primul astfel de proiect, în care au avut ocazia să-şi transpună poveștile preferate în șase filme documentare.

La fel ca în ediția anterioară, liceenii vor deprinde principii de bază în filmare, montaj și fotografie, vor explora comunitatea prin intermediul camerei de filmat, vor identifica subiecte relevante și vor putea edita un film documentar având ca subiect o temă de interes pentru comunitatea din care provin, toate acestea sub îndrumarea unor coordonatori cu experiență, experți în domeniul cinematografiei.

Cel de-al doilea atelier de la Tecuci are ca temă principală "Cultura și comunitatea locală" și se va desfășura în perioada 9-17 martie, la Muzeul de Istorie "Teodor Cincu". Participarea elevilor este gratuită, iar înscrierile se pot face până pe 29 februarie.

Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și cofinanțat de Primăria Tecuci. Bugetul total este de 187.423 de lei, din care 168.483 de lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Citit 710 ori Ultima modificare Marți, 27 Februarie 2024 17:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.