Câte specii de garaje există?

Câte specii de garaje există?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De orice ducem lipsă în oraşul în care cu onor locuim: de bani, de locuri civilizate de joacă pentru copii, de locuinţe sociale, de spaţii verzi, de curăţenie, de locuri de agrement, de parcări, de străzi asfaltate, de aer curat… şi lista o puteţi continua şi dumneavoastră.

Dar la capitolul garaje excelăm pe toată linia. În urmă cu aproape o lună, am trimis Primăriei o solicitare în baza legii liberului acces la informaţii prin care am încercat să aflăm care este numărul total de garaje construite în municipiul Galaţi de-a lungul anilor.

Dacă, în afară de Cartierul Dimitrie Cantemir, mai există vreun cartier în care nu există garaje? Dacă a văzut cineva că există garaje care depăşesc dimensiunile aprobate? Unde? Cui îi pasă că sunt garaje folosite în alte scopuri decât acela de parcare a maşinii?

Primesc vreo sancţiune persoanele care, deşi au garaje, îşi parchează maşinile în afara acestora? Ce riscă gălăţenii care folosesc garajele în alte scopuri: comerciale, gospodăreşti, de murături şi de grătare etc?

După 10 zile de analiză profundă, Primăria ne-a scris informându-ne că are nevoie de 30 de zile pentru a putea răspunde la aceste întrebări, dar şi la altele de acest tip, deşi aceste informaţii îi sunt solicitate de ani de zile.

Până să socotească municipalitatea cum stă treaba cu garajele, vă (îi) prezentăm noi un mic studiu asupra tipurilor (speciilor) de garaje existente în Galaţi, realizat graţie ochiului vigilent şi aparatului profesionist al fotoreporterului  Sorin Pană. VEZI GALERIA FOTO

Citit 2370 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.