Parc şi centru pentru tineret la Târgu Bujor

Parc şi centru pentru tineret la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Primăria din Târgu Bujor a recepționat, recent, o cisternă și o remorcă, achiziționate printr-o finanțare de 166.000 de lei, obținută prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), în cadrul unui proiect de dotare a compartimentului pentru situații de urgență.

Un alt proiect dat în folosință anul acesta este amenajarea unui nou spațiu de recreere, care cuprinde un parc şi un centru pentru tineret. "Finanțarea acestor obiective se ridică la 7,6 milioane de lei, din care 6,4 milioane de lei de la Fondul European de Dezvoltare Regională și 1,2 milioane de lei de la Ministerul Lucrărilor Publice", ne-a declarat primarul Ion Andone.

Citit 1141 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro