×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Materiale compozite și concurs Paper Boats, la Colocviile navaliștilor
Foto: Ovidiu Amălinei

Materiale compozite și concurs Paper Boats, la Colocviile navaliștilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Tema ediției cu numărul 106 a Colocviilor constructorilor de nave gălățeni (CCN) este una de interes pentru specialiști: materialele compozite FRP (Fiber Reinforced Plastic), utilizate la ambarcațiuni de dimensiuni reduse, nave civile și militare, în industria aviației și a automobilelor sau în structuri marine (tubulatură). Prezentarea, de aproximativ o oră, va fi susținută de ing. Mihai Cogălniceanu, absolvent de Nave în 1979, fost coordonator de proiect la ICEPRONAV pentru bărcile de salvare închise și antifoc.

După această prezentare, va urma un concurs Paper Boat – o activitate coordonată de Facultatea de Arhitectură Navală, implicând studenți din primii ani de studiu.

Ediția CCN 106 are loc vineri, 5 aprilie, de la ora 11.00, în sala D01 a Facultății de Arhitectură Navală.

Galerie de imagini

{gallery}222592{/gallery}
Citit 710 ori Ultima modificare Joi, 04 Aprilie 2024 16:44

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro