Dezbatere despre prevenirea consumului de droguri

Dezbatere despre prevenirea consumului de droguri
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a organizat, luni, la Galaţi, o acţiune pentru conștientizarea riscurilor privind prevenirea violenței, a consumului de droguri și promovarea sănătății mintale. Sala Casei de Cultură a Studenţilor a fost arhiplină, peste 300 de tineri fiind prezenţi la discuţiile care fac parte din proiectul "Generație fără bariere - Suntem altfel", finanțat prin Programul "Erasmus+" al Comisiei Europene.

Studenții au stat față în față cu foști consumatori de droguri, care le-au împărtășit din traumele lor, dar și din procesul de recuperare. La întâlnire au participat ministrul Familiei, Natalia Intotero, rectorul interimar al Universităţii "Dunărea de Jos", Daniela Buruiană, și primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu. Proiectul este unul naţional şi pre­ve­de astfel de acțiuni în 20 de centre universitare din ţară.

Citit 563 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2024 18:33

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro