120.000 de lei pentru distracţia copiilor gălăţeni de 1 Iunie

120.000 de lei pentru distracţia copiilor gălăţeni de 1 Iunie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Artişti pe catalige, păpuşi uriaşe, statui vivante, mascote, personaje de poveste, eroi din filme şi desene animate vor umple Grădina Publică din Galaţi de 1 Iunie, la "Caravana copiilor 2024", eveniment pentru care Primăria oraşului caută organizatori.

Nu mai puţin de 120.000 de lei fără TVA este valoarea estimată a contractului pentru servicii de organizare a evenimentului "Caravana copiilor 2024", la care Primăria Galaţi aşteaptă oferte până pe 16 aprilie. Potrivit caietului de sarcini, autorităţile îşi doresc ca, pe 1 Iunie, de Ziua Internaţională a Copilului, între orele 10,00 şi 21,00, sărbătoriţii să aibă parte de momente inedite şi să fie antrenaţi în diverse activităţi educative şi distractive în aer liber.

Pentru Caravană este propusă Grădina Publică, dar poate fi luat în calcul şi alt amplasament suficient de generos pentru a găzdui manifestarea. Potrivit condiţiilor impuse de Primărie, cel puţin 20 de artişti, animatori cu experienţă, unii reprezentând mascote, personaje sau eroi din lumea basmelor sau din filme şi desene aninate vor interacţiona cu copiii, vor prezenta momente artistice, parade stradale, demonstraţii de dans, concursuri şi jocuri de grup.

Se cer artişti pe catalige, păpuşi uriaşe, baloane de săpun şi baloane modelabile, dar şi statui vivante. În parc vor fi organizate ateliere de creaţie pentru copii, jocuri de logică, perspicacitate, memorie şi inteligentă, concursuri şi va fi jucată o piesă de teatru pentru copii şi tineret. Nu vor lipsi distracţiile pentru cei mici: pictură pe faţă, baloane modelabile, cretă colorată, dar şi un turn mobil de escaladă.

Achiziţia va fi atribuită pe criteriul "preţul cel mai scăzut" aplicat doar ofertelor declarate conforme.

Citit 2783 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2024 16:51

1 comentariu

  • postat de Von Bergovicz
    Vineri, 12 Aprilie 2024 20:34
    95.76.36.***
    Din banii astia, pentru Campania electorala a PSD cat se scurg? Cat se palmeaza?
    3
    25

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro