NU discriminării şi STOP rasismului!

NU discriminării şi STOP rasismului!
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

Pe 11 mai, studenţii Facultății de Drept și Științe Administrative din cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" au spus NU discriminării și STOP rasismului în cadrul evenimentului sportiv LEGALly FIT și au militat pentru EGALITATE de șanse şi UNITATE prin DIVERSITATE.

La eveniment au participat mai mulți studenți din diferite facultăți ale Universității ”Dunărea de Jos” din Galați, cadre didactice și invitați. Organizatorii le mulţumesc pentru sprijin partenerilor FDSA: Consiliul Județean Galați, MaxFitness, Deliria Dreams Gârboavele, Clubul Studenților la Drept și Științe Administrative, Liga Studenților Străini din Galați, Forumul Tinerilor din România-Brăila, precum și profesorilor coordonatori şi conducerii UDJG pentru implicare.

Citit 1156 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2024 12:45

3 comentarii

 • postat de un cetatean
  Joi, 16 Mai 2024 03:15
  188.26.245.***
  In conditiile in care 90% dintre tineriii din poza sunt femei, cei 3-4 barbati abia daca se vad pe undeva prin spate. Asa inteleg femeile egalitatea de sanse. Nimic mai simplu decat o poza. Va urma, in urmatorii ani, partea a 2-a, femeile la putere ... cand vor aplica ce au practicat in poza
  0
  2
 • postat de Gigel
  Miercuri, 15 Mai 2024 08:43
  5.13.142.***
  Pai daca e fara discriminare sa dispara si locurile rezervate pe la unele facultati pentru unii care se dau loviti si le convine sa pozeze in victime desi saracia e la fel de grea pentru toti.
  0
  3
 • postat de De exemplu jandarmii sunt asistați social
  Miercuri, 15 Mai 2024 06:09
  51.179.120.***
  Rasismul NU există. Este o închipuire a unora care nu au nimic de făcut și se plictisesc de moarte. Rasismul este o tema falsă menita sa abata atenția de la problemele reale. Lumea are o problemă cu ăia care nu muncesc și beneficiază de ajutoare sociale nemeritate.
  0
  8

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro