Premii pentru Galați la un concurs internaţional de dans

Premii pentru Galați la un concurs internaţional de dans
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

În perioada 20-26 mai 2024, la Poreč, în Croația, s-a desfășurat competiția "DanceStar World Dance Masters", la care au participat peste 10.000 de dansatori, din 23 de țări. Galațiul a fost reprezentat de două echipe de copii, antrenați de Ana-Maria Petrea, respectiv, Paul Diaconu, instructori în cadrul Școlii de dans "AnaPitDans".

Participanții la evenimentul sportiv s-au bucurat de o explozie de culoare şi o coregrafie creativă, complexă și dinamică. Fetele și băieții de la cele două echipe gălățene au încântat publicul și au reușit să se situeze pe locuri fruntaşe ale clasamentului. Rezultatele obținute au recompensat dăruirea și efortul acestor copii talentați, care s-au clasat astfel: pe locul 2 - echipa de fete "AcroDance", iar pe locul 7 - echipa de băieți "Urban Dance Style". Ambele echipe s-au calificat la "DanceStar" după competiția națională care a avut loc la București, în perioada 24-25 februarie 2024.

ʺFelicitări tuturor dansatorilor! Mulțumim părinților pentru susținere și încredere! Suntem mândri de reușitele copiilor și apreciem că au dat totul pe scenă. Croația este un loc unde fiecare trăire e tipărită adânc în suflet, un loc în care, deși sunt atâtea țări prezente, împărtășim împreună același limbaj, dansul. Mulțumim «DanceStar» și abia așteptăm noile provocări!ʺ, ne-a declarat Ana Maria Petrea, antrenoarea echipei de fete.

Echipa de fete care a concurat în Croația este formată din: Brăescu Alexandra, Brăescu Anastasia, Druță Maria, Fluture Maria-Sofia, Goga Iulia-Rosemarie, Manolea Eva-Maria, Obreja Antonia-Elena, Tatu Bianca-Andreea, Țâru Anca-Ștefania, Zaharia Sarah-Maria. Echipa băieților este formată din următorii dansatori: Croitoru Tudor-Ionuț, Dincă Liviu, Luca Robert-Mihai, Rădulea Luca-Alexandru, Stamate Teodor-Daniel, Stamate Vlad-Ștefan.

Citit 2150 ori Ultima modificare Luni, 03 Iunie 2024 20:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.