Amenzi de peste 600.000 de lei de la Garda de Mediu

Amenzi de peste 600.000 de lei de la Garda de Mediu
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Comisariatul Județean Galați al Gărzii Naționale de Mediu a desfășurat, în luna mai, 108 controale, dintre care numai 31 au fost planificate

Acțiunile au inclus 24 de inspecții în vederea rezolvării de sesizări sau reclamații, trei inspecții dispuse de Garda Națională de Mediu, două autosesizări, nouă inspecții pentru verificarea respectării condițiilor de reglementare și 39 de inspecții privind transferurile deșeurilor și mărfurilor second-hand.

În urma acestor controale, au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale, din care 12 avertismente și 25 de amenzi, în valoare totală de 642.500 de lei.

"Prin aceste acțiuni, Comisariatul Județean Galați al Gărzii Naționale de Mediu demonstrează determinarea de a proteja și conserva mediul înconjurător. Fiecare control efectuat și fiecare sancțiune aplicată contribuie la reducerea poluării și la menținerea unui echilibru ecologic. Continuăm să ne concentrăm pe reducerea impactului activităților umane asupra naturii, promovând practici sustenabile și responsabilitatea față de resursele naturale. Astfel, asigurăm un mediu mai sănătos și mai curat pentru prezent și viitor", potrivit Gărzii de Mediu Galați.

Citit 1570 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Iunie 2024 00:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.