Înscrieri pentru ediția 2024 a Școlii de Vară "Comunicare pe rețelele sociale"

Înscrieri pentru ediția 2024 a Școlii de Vară "Comunicare pe rețelele sociale"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Școala de Vară "Comunicare pe rețelele sociale", organizată de Universitatea "Dunărea de Jos", a dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua ediție, care se va desfăşura în perioada 8-18 iulie

După succesul primei ediții, în care peste 40 de tineri, elevi și studenți, au învățat despre schimbările pe care le produc rețelele de socializare în viețile noastre, Facultatea de Litere își propune să ducă evenimentul la nivelul următor. Anul acesta, cursurile vor avea o componentă practică semnificativă, participanții urmând să creeze conținut video digital la standarde ridicate, în cadrul Laboratorului pe producție video (Studio TV) al Universității.

La fel ca anul trecut, cursurile sunt gratuite și sunt disponibile pentru 40 de liceeni, cărora li se vor alătura 10 studenți voluntari, atât de la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, cât și de la alte specializări.

Cursurile Școlii de Vară se vor desfășura la sediul Facultății de Litere, în perioada 8-18 iulie 2024, și vor fi susținute de lectori specializați în comunicarea de masă. Programul zilnic este de patru ore de curs, în intervalul 10:00 - 15:00, cu o pauză de masă și relaxare activă între 12:00 și 13:00. Mesele le sunt asigurate gratuit cursanților.

Cei interesați trebuie să fie liceeni sau proaspăt absolvenți de liceu și să își dorească să afle mai multe despre comunicarea pe rețelele de socializare. Înscrierile se fac până pe 28 iunie, prin e-mail, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 1083 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2024 18:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro