Asociația de proprietari nr. 104 are şef nou

Asociația de proprietari nr. 104 are şef nou
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Asociația de proprietari nr. 104, cu sediul în centru, pe strada Albatrosului, are un nou președinte. Acest lucru vine în urma faptului că proprietarii au fost permanent nemulțumiți de activitatea desfășurată de fostul administrator și echipa sa.

În cadrul ședinței de asociație de miercuri, 19 iunie, Gabriela Totolici a fost susținută de membrii asociației, fiind propusă ca președinte și votată de 32 de proprietari. "În aceeaşi ședință, pentru înlocuirea administratorului au votat 32 de proprietari, iar pentru înlocuirea cenzorului s-au consemnat 35 de voturi", ne-a explicat Gabriela Totolici, noul președinte al asociației.

Aceasta este optimistă, spune că are multă putere de muncă și crede că împreună cu administratorul vor face ca lucrurile să meargă bine și în asociația lor. "Aștept să treacă cele cinci zile pentru validarea mea în funcție, după care mă apuc de treabă. Va începe refacerea scărilor blocului N6, cel afectat de o explozie acum patru ani. Deja se fac primele amenajări de șantier și voi oferi tot sprijinul meu acolo unde va fi necesar", ne-a mai spus Gabriela Totolici.

Citit 5883 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2024 05:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro