Florin Pâslaru a dispărut din Mazepa. Gălăţenii, în alertă!

Florin Pâslaru a dispărut din Mazepa. Gălăţenii, în alertă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mai mulţi cetăţeni ne-au adresat, în cursul zilei de ieri, o cerere scrisă prin intermediul căreia ne-au solicitat să elucidăm misterul dispariţiei parlamentarului gălăţean Florin Pâslaru, văzut ulrima dată între doi stâlpi din Mazepa. Iată solicitarea oamenilor:

"Dragă Redacţie,

În urmă cu vreo câteva săptămâni aţi remarcat faptul că parlamentarul Florin Pâslaru şi-a lăsat un banner de campanie, între doi stâlpi, pe o stradă din Mazepa. Aşa, ca să nu-l uite electoratul de tot nici în perioada dintre campaniile electorale la care participă, indiferent de situaţie! Abia ieri am observat că bannerul a dispărut. L-o fi furat cineva ca să şi-l înrămeze şi să-l pună pe vreun perete de sufragerie sau nu mai vrea parlamentarul gălăţean să fie „aproape de oameni, împreună cu ei”, cum scria pe banner? Vă rugăm să aflaţi!”

Chiar dacă nu ştim din ce capăt să o mai apucăm, vom face tot ce ne stă în putinţă să îi mulţumim pe oamenii care s-au arătat peste măsură de îngrijoraţi!


Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1012 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Martie 2013 16:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.