După blocuri e mizeria

După blocuri e mizeria
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ploile din ultima perioada, dar şi vântul care a împrăştiat gunoaiele în toate părţile au transformat oraşul, şi aşa nu prea curat, într-un maidan al nimănui. Pe această temă, ne-a scris şi doamna Aura Darabă, cadru universitar gălăţean, care locuieşte pe bulevardul Coşbuc, în zona blşocurilor E6, C13-C15.

„Este inadmisibil ca într-o zonă considerată centrală să fim nevoiţi/forţaţi să „înotăm” în bălţi, noroi şi gunoaie, iar toată mizeria care ne înconjoară să fie este taxată/impozitată la nivel de „zona centrală 1”. Situaţia acestor găuri în asfalt, care se transformă în imense bălţi pe timp umed, nu pare să intereseze Primăria oraşului Galaţi, care a fost semnalată cu privire la acest aspect de mai mulţi ani de către administratorii blocurilor din zonă. În speranţa că, odată făcute publice, aceste probleme îşi vor găsi rezolvare, vă mulţumesc pentru timpul acordat”. 

Fotografiile trimise de cititoarea noastră vorbesc de la sine: este clar că mizeria nu este de ieri, de azi. Primăria nu are obligaţia de a face ea curăţenie, dar poate controla firma de salubritate angajată şi plătită din bani publici pentru asta.

Cât despre gropile care se umplu cu apă, ei, pe astea chiar Primăria trebuie să le astupe. 

Foto: Aura Darabă

Citit 938 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.