PAMFLET / O dată-n an, Moş Nicolae vine la Primărie

PAMFLET / O dată-n an, Moş Nicolae vine la Primărie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sărbătoare unică la Primăria Galaţi: spre bucuria multora dintre angajaţi, astăzi Moş Nicolae va veni în amintirea zilelor de altădată


Fericire maximă pentru funcţionarii din Primărie: astăzi se întoarce Moş Nicolae

Astăzi e zi de sărbătoare la Primăria Galaţi, mai ales pentru acei funcţionari care nu îl înghit pe actualul primar, Marius Stan. "Abia aşteptăm să vină Moş Nicolae. A mai fost la noi în anii trecuţi şi mereu avea câte ceva dulce pentru noi, o bomboană, o ciocolată, ceva, o atenţie. Cu ţăranul de Stan, nu mai primim niciodată nimic. Canci acadele!", a declarat tanti Lucreţia, de la Ghişeul 6.

Din câte am aflat, pentru că îi poartă pică, Moş Nicolae nu va veni şi la Marius Stan. "Are el suficiente surse pentru prăjituri. Eu nu îi aduc nimic. O să vin doar la oamenii care mă iubesc şi care cred în mine", a declarat Moş Nicolae unor apropiaţi.

De altfel, revenirea constantă a lui Moş Nicolae la Primărie este unul dintre motivele pentru care Marius Stan ţine morţiş să mute sediul Primăriei. "O să fac sediul undeva pe Coşbuc, unde nu există niciun traseu Transurb. Să văd dacă mai poate ajunge Moş Nicolae şi la noua Primărie", s-a confesat Marius Stan.

Solidaritate cu poporul înfrigurat: Marius Stan şi-a branşat la Apaterm reşedinţa de vară

Din spirit de solidaritate cu gălăţenii care dârdâie de frig în propriile apartamente, primarul Marius Stan a decis să îşi branşeze la reţeaua publică de termoficare una dintre locuinţele pe care le deţine. Este vorba despre reşedinţa de vară de la Vânători. "Mi se pare normal să sufăr şi eu alături de oamenii care m-au ales, să beneficiez de aceleaşi condiţii de trai ca şi ei. E o chestie de  normalitate. De aceea m-am decis să îmi leg casa de la Vânători la reţeaua Apaterm. O să am aceeaşi căldură în casă ca toţi oamenii", a declarat primarul Marius Stan.

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă dacă va locui acolo pe timpul iernii, Marius Stan a insistat că problemele lui sunt ceva mai mari decât ale gălăţenilor. "Nu, nu locuiesc acolo iarna, că de-aia se cheamă reşedinţă de vară. Dar dacă nu ai căldură în casă, ştiţi ce igrasie se face pe pereţii vopsiţi cu aur? Încercaţi voi să scoateţi mucegaiul de pe aur folosind clor", a răspuns primarul.

Eugen Chebac, indiferent faţă de creşterea accizei la benzină: "Bine că nu creşte acciza la alcool"

Deputatul Eugen Chebac nu are nicio grijă legată de creşterea accizei la carburanţi, fapt care ar determina majorarea preţului la benzină. "Mă doare la bască de acciza la carburanţi. Important e să nu crească acciza la alcool. Atunci ar fi dramatic. Şi nu mă gândesc doar la mine, ci la toţi oamenii serioşi din Galaţiul ăsta. Mi s-ar rupe inima de cudălbenii mei, dacă s-ar majora preţul la băutură. Şi, oricum, după ce beau trei sticle de whisky, credeţi că îmi mai arde mie de plimbat cu maşina? Las' să crească preţul la benzină. De carburantul celălalt să nu se atingă", a declarat Eugen Chebac.

Mai mult, deputatul Eugen Chebac a înaintat recent o propunere legislativă prin care să se elimine de tot accizele la alcool. "Dacă băutura ar fi ieftină, oamenii ar fi fericiţi. Nu ar avea probleme nici cu frigul, nici cu mâncarea, nici cu nimic. Băutură să fie, că restul vin de la sine", a scris Eugen Chebac în expunderea de motive la proiectul de lege.

Deghizat în cititor obişnuit, Bacalbaşa s-a dus la V.A. Urechia şi a împrumutat o carte scrisă de el

Surpriză de proporţii la Biblioteca V.A. Urechia. Un cititor a împrumutat miercuri o carte scrisă de preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa. "Asistăm la o premieră, după atâţia ani, în sfârşit cineva a împrumutat o carte scrisă de Bacalbaşa. Nu e nicio glumă, se poate verifica în registre: până acum nimeni nu a fost interesat să citească ce a scris Bacalbaşa", a declarat directorul V.A. Urechia, Ilie Zanfir.

Surse de la secţia Împrumut afirmă, totuşi, că cititorul care şi-a arătat interesul pentru acea carte era chiar Nicolae Bacalbaşa, recunoscut pentru uşurinţa cu care se deghizează în diverse personaje. "Cred că a luat-o doar să îi dezlipească paginile, că a returnat-o a doua zi. De atunci vine în fiecare zi şi ne cere un alt exemplar din aceeaşi carte. Probabil vrea să dezlipească toate paginile, pentru că e penibil ca, într-o bibliotecă, un autor să aibă cărţi care nu au fost deschise niciodată", a declarat o bibliotecară de la Împrumut.

Nu se poate lăsa! De când e în opoziţie, Mircea Toader şterpeleşte eugenii din supermarket

De când PDL a pierdut alegerile parlamentare, fostul deputat şi ministru Mircea Toader a mai coborât puţin ştacheta: acum şterpeleşte doar eugenii din supermarket. "Pur şi simplu nu mă pot lăsa. Cu energia nu mai merge, şpăgile de milioane de euro s-au dus pe apa sâmbetei, nu am ce să fac. Dar o am în sânge şi trebuie să îmi fac poftele cumva. Intru în supermarket, cumpăr ce am de cumpărat cu zeci de milioane, dar uşchesc şi o eugenie. Aşa, de amorul artei. Mă doare la bască de consecinţe, parcă ce pot să îmi facă? Adică nu am păţit nimic cât am fost la guvernare şi o să mă salte pentru o eugenie? Hai să fim serioşi", a declarat Toader.

Colegii de partid sunt supăraţi că Toader nu le dă şi lor din eugeniile şterpelite. "Ce, bă? De ce să vă dau din eugeniile mele? Parcă din milioanele pe care le-am făcut când eram la guvernare v-am dat vreun leu...", a contraatacat Toader.

Bacalbaşa dezvăluie motivele vizitei în China: "Am vrut să mă bat cu Bruce Lee"

Nicolae Bacalbaşa a recunoscut ieri că adevăratul motiv pentru care a fost în China a fost să îl provoace la bătaie pe Bruce Lee. "Întotdeauna am simţit că Spiderman e mai tare decât Bruce Lee. Acum voiam să şi demonstrez, dar din păcate nu l-am găsit acasă pe domnul Bruce", a declarat Bacalbaşa.

Cocalarii gălăţeni îşi vor petrece Revelionul la Brăila: "Acolo e plin de petarde"

Mari amatori de pocnitori, cocalarii gălăţeni îşi vor petrece noaptea dintre ani în oraşul vecin. "Nouă ne plac petardele, fără ele nu putem să trăim. Şi dacă noi nu prea avem, mergem la Brăila. Acolo sunt petarde la fiecare colţ de stradă", a declarat cocalarul Iulian.

Marius Stan plusează: "Pe drumul spre Bucureşti, facem şi un tunel pe sub Brăila"

Încântat de ideea tunelului pe sub Dunăre, Marius Stan e decis să meargă mai departe cu subtraversările. "Vrem să facem un tunel şi pe sub Brăila, ca să ieşim direct pe autostradă spre Bucureşti. Să nu mai fim nevoiţi să suportăm mirosuri neplăcute şi şoferi idioţi. Ca să nu mai spun că şoferii gălăţeni nu vor mai putea fi opriţi de poliţiştii din Brăila. Am avea numai avantaje", a spus Marius Stan.

Gălăţenii se declară încântaţi de această idee. "E cea mai bună iniţiativă din ultima vreme. În felul acesta, putem să închidem drumurile spre Brăila, ca să nu mai vină vecinii noştri să vadă ce mai e nou pe la oraş", a declarat un gălăţean obişnuit.

Sărbătoare atipică la TV Galaţi / Pâslaru l-a adus pentru angajaţi pe Moş Nici O Laie

Florin Pâslaru le-a pregătit o surpriză maximă angajaţilor de la TVG şi familiilor acestora. În cadrul unui spectacol care va avea loc la sediul televiziunii, Florin Pâslaru îl va aduce pe Moş Nici O Laie. "E singurul moş pe care îl pot aduce. Şi îl aduc cu plăcere. De fapt, ce zic eu, angajaţii mei interacţionează cu Moş Nici O Laie în fiecare lună, când e zi de salariu", a declarat Florin Pâslaru. Din câte se pare, sărbătoarea de la TVG se va prelungi anul acesta. Moş Canciun este pregătit cu un sac gol şi pentru data de 25 decembrie. "Vom avea o lună întreagă de surprize pentru angajaţi. Avem cadouri pentru toată lumea", a completat Pâslaru.

Pompierii recunosc, în sfârşit: "Nu ne place apa, de-aia o aruncăm în foc"

Într-un moment de sinceritate, pompierii gălăţeni au recunoscut că urăsc pur şi simplu apa. "Apa e dracul gol, nu ne place neam! Asta e cea mai nasoală parte a meseriei noastre, că lucrăm mereu cu apă. Dar ne răzbunăm în felul nostru: o aruncăm în foc şi strigăm: piei, Satană!", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Piliţă. Cu focul, în schimb, pompierii nu au nicio problemă. "Ştiţi câte grade sunt la un incendiu? Aproape la fel de multe ca într-o votcă", a completat Eugen Piliţă.

Tradiţii milenare la Măstăcani / Decembrie este luna sărbătăilor

Măstăcaniul fierbe în aşteptarea celui mai important eveniment al anului: Sărbătăile de Iarnă. "Avem anul acesta un program foarte variat. Directorul şcolii va face o demonstraţie de pocneală cu bâta, bibliotecara va scoate dinţii unui sătean cu un polonic, în timp ce asistenta de la cabinetul medical pregăteşte un număr de senzaţie: trosneala cu defibrilatorul în cap", a spus secretarul Primăriei Măstăcani.

Narcis Răducan trăieşte drama prepeliţei: "Să rămân cu Oţelul sau să plec cu Steaua?"

Puiul, de Ion Alexandru Brătescu-Voineşti, este rescrisă în aceste zile la clubul Oţelul. Iată noua variantă: "În inima bietului Narcis era o luptă sfâşietoare. Ar fi vrut să se rupă în două: jumătate să plece cu Steaua, care suferea de frigul toamnei înaintate, iar jumătate să rămâie cu Oţelul schilod, care se agăţa de el cu disperare. Suflarea duşmănoasă a crivăţului, pornită fără veste într-o zi, a hotărât-o...."

Transhumanţă, duminică, pe Dig / Sute de brăileni, aşteptaţi la meciul cu Steaua

Procesul de transhumanţă capătă noi valenţe în aceste zile. Duminică, pe digul care vine dinspre oraşul vecin, sute de brăileni care ţin cu Steaua vor veni către Galaţi. Cu această ocazie, primarul Marius Stan a decis ca la intrarea dinspre Brăila să instaleze o strungă. "Să vină oile", a decretat Stan.

Stăpânul Tunelelor


Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 1620 ori Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2013 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.