NU vă lăsaţi OBLIGAŢI să închiriaţi şezlonguri. Este ILEGAL!
Foto: Sursa foto: cugetliber.ro

NU vă lăsaţi OBLIGAŢI să închiriaţi şezlonguri. Este ILEGAL!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă mergeţi la mare şi administratorii vă obligă să vă închiriaţi şezlong, trebuie să ştiţi că legea nu le dă voie să facă acest lucru. O treime din suprafaţa plajelor, inclusiv zona din apropierea ţărmului, trebuie lăsată liberă pentru turiştii care nu închiriază şezlong şi vor să stea pe prosop, a relatat europafm.ro. Dacă nu respectă legea, administratorii pot rămâne fără autorizaţie, a declarat şeful Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Marius Alexandru Dunca.

Citit 2560 ori Ultima modificare Marți, 15 Iulie 2014 14:48

2 comentarii

 • postat de eu
  Miercuri, 16 Iulie 2014 07:07
  93.118.222.***
  Sa sti ca e adevarat...eu anul trecut am avut o experienta de genul acesta ca nu am voie sa fac plaja aproape de marginea apei fara sa inchiriez un sezlong....dupa lungi discutii cu patronul am chemat politia economica si totul sa rezolvat si am facut cu totii plaja linistiti.....asa ca nu ii lasati sa-si faca de cap cum vor ei pt. Ca au o lege de respectat
  1
  1
  Raportează
 • postat de Alex
  Marți, 15 Iulie 2014 19:28
  5.13.216.***
  Sunteti de tot rasul....care lege? Si ce faci te pui pe sezlong si stai la taclale sa ii explici tu unui angajat ca nu are voie sa iti ia bani pe sezlong?
  5
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.