Au RUPT UN COPAC cu BMW-ul/ Trei tineri brăileni, LA UN PAS DE MOARTE

Au RUPT UN COPAC cu BMW-ul/ Trei tineri brăileni, LA UN PAS DE MOARTE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un accident rutier care a avut loc duminică seară, în jurul orei 22,00, pe şoseaua Râmnicu Sărat, se putea transforma într-o tragedie care sa aduca doliul în familiile a trei tineri brăileni. Autoturismul marca BMW, condus de Daniel Georgian, un tanar în vârstă de 19 ani, care îşi obţinuse permisul de conducere în urmă cu doar trei săpămâni, a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, izbindu-se de un copac. Peste maşină, care s-a răsturnat în urma impactului, a căzut şi arborele, imobilizându-i astfel pe pasageri, relatează infobraila.ro.

Pasagerul de pe bancheta din spate a reuşit să iasă din maşină, neavând răni grave, în timp ce şoferul nu a suferit nicio zgârietură.

A treia victimă, un tânăr de 18 ani, care se afla în dreapta şoferului, a rămas imobilizat intre fiarele contorsionate, acuzând dureri în zona membrelor inferioare, starea acestuia fiind cea mai gravă. Intervenţia promptă a unui echipaj de descarcerare i-a salvat viaţa băiatului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, aflându-se internat la Terapie Intensivă.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, oamenii legii continuând cercetările pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citit 2406 ori Ultima modificare Luni, 22 Septembrie 2014 15:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.