Multiplele faţete ale lui Pucheanu
Foto: Ionuț Pucheanu, cameleonic. Când furios, când umil

Multiplele faţete ale lui Pucheanu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Fericit, nervos, umil, arogant, ofensiv, defensiv, alintat, supus, furios, fioros etc. Sunt doar câteva dintre faţetele primarului Ionuţ Pucheanu. De la ce ne-am luat? De la nervii pe care i-a afişat într-o declaraţie publică de război împotriva şefilor din Primărie care nu-şi fac treaba. Băi, eşti nebun? Pucheanu, războinic? Uite că poate fi! Dar e mai mult de atât. Hai să vedem ce faţete mai afişează primarul Galaţiului, ilustrate potrivit.

1. Iofâsss Pucheanu

„Tbrrrrrrr! Prostii, domnule! Despre ce vorbeşti matale acolo? Vrăjeală ieftină. Bleah”! Asta pare să spună Ionuţ Pucheanu în ipostaza numărul 1. Pare a fi atitudinea de la audienţele cu gălăţenii. Poţi să juri că fotografia a fost făcută când a venit un moş să-i denunţe pe cei de la asociaţie că-l încarcă la factura pentru apa caldă. Mă rog, apă rece. O fi pagină de pamflet, adică fabulăm mult, dar nici chiar atât de mult.

2. Umiluţ Pucheanu

„Da, şefu, spune că eu ascult. Moamăăăă, ce frumos zici matale, domnu Nica. Auzi, şefu, da' ştii că eşti şi frumos când spui toate astea”? E clar că nu poate spune altceva Ionuţ Pucheanu din ipostaza cu numărul 2. La cine se uită? La Dan Nica, de exemplu. Şi nu numai. Credeţi că în faţa lui Dragnea ar sta altfel? Da, ar putea sta şi altfel, dar nu ar fi apărut în cadru.

3. Defensivuţ Pucheanu

„Nu da, şefu, că nu mai fac. Jur că nu mai las nicio licitaţie să curgă fără să mă implic personal. Am înţeles, furăm TOT. Nu lăsăm nimic pentru cei care vin”. În ipostaza 3, Pucheanu aproape că e luat la bătaie de un şef mare de la Bucureşti, venit în inspecţie de partid.

4. Nedumeruţ Pucheanu

„Aoleu, ce-am făcut? Am oprit apa caldă fără să avem un plan viabil de rezervă. Doamne, ce obrăznicături suntem. Asta e, doar facem ce vrem de un an încoace, de când ne-am luat oraşul înapoi”. Ipostaza cu numărul 4 parcă e de la o şedinţă PSD în care se discută „ce aroganţe să le mai facem gălăţenilor”.

5. Obrăznicuţ Pucheanu

„N-am fost eu. Mamă, îţi jur că nu eram eu. Golanii ăştia din presă truchează fotografii ca să bage zâzanie între oameni, să ne strice familia”. E prins cu mâţa în sac Pucheanu în ipostaza cu numărul 5. Pare că trebuie să îi explice soţiei vreo fotografie indecentă, ceva. Sigur că nu a trecut vreodată prin aşa ceva, dar uitaţi-vă şi voi, nu asta sugerează imaginea?

6. Nervuţ Pucheanu

„Băăă, 'vă muma... Dacă nu vă apucaţi de treabă vă dau pe toţi afară! Păi eu răspund cu funcţia în faţa oamenilor care m-au votat. Şi voi mă săpaţi? Afară, cu toţii!”. Ăsta e Pucheanu ăla nervos, fioros, care i-a ameninţat săptămâna asta pe şefii din Primărie să îşi facă treaba, că altfel vor cădea capete. Brrr, deja m-a trecut şi pe mine un fior rece pe şira spinării!

Galul Nărăvaş

Pamflet în versuri

Stare de necesitate

Ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

unde eşti, băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!

am foarte mare trebuinţă de ajutorul tău!

fără tine, sunt nenorocit, Ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

fără tine, trebuie să fiu mai ascultător,

trebuie să mai şi muncesc,

să moară mama, dacă te mint, băăăăăăăăăăăăăăăăăă!

Ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

te rog din tot sufletul,

tu ai fost prietenul meu cel mai bun, băăăăăăăăăăăă!

nu mă lăsa chiar acuma,

când tanti Angela vrea să mă integreze, Ioaneeeeee!

doar ştii că eu fac alergie la integrare

şi la muncă şi la bun simţ, băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!

vino şi salvează-mă,

că eu nu-s bun decât pentru dezintegrare, Ioaneeeee!

Submarin Cosorescu

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului:

Războinicul mamii. Răfuială cu şefii din Primărie

Măsuri. Aşa cum spuneam, Ionuţ Pucheanu le-a declarat război total şefilor de prin serviciile Primăriei. „Vor cădea capete, cine nu-şi face treaba va pleca acasă”, a fost declaraţia primarului, probabil proaspăt întors din concediu. Şi faptele nu au întârziat să apară. De câteva zile încoace, Ionuţ Pucheanu le face zile fripte leneşilor din instituţia pe care o conduce. „Prima dată le-a uns cu pastă de dinţi claneţele de la uşile birourilor. Apoi, s-a strecurat la toaleta din Primărie şi le-a uşchit hârtia igienică. Ca să nu mai spunem că a trimis un om de încredere să le ridice ştergătoarele de la maşinile parcate în spatele instituţiei. Ce mai... E război total în Primărie, Ionuţ Pucheanu le arată tuturor cine e şeful. Cu vârf şi îndesat”, a declarat o sursă din Primărie. Mai mult, potrivit unor informaţii încă neconfirmate, Pucheanu i-a chemat pe toţi la o şedinţă la el în birou. „Nu a avut cu cine discuta, nu a venit nimeni. S-a şi nimerit prost, că tocmai atunci începuse promoţia cu pijamale la Lidl”, a mai spus sursa noastră.

Val de CăldUră

Sprijin. Reacţie de susţinere din partea CL

Consilierii locali sunt de partea lui Ionuţ Pucheanu în lupta cu şefii de servicii care nu-şi fac treaba. „E normal să îi ţină partea. De fapt, la consilieri e vorba că îi fac galerie lui Pucheanu ca să îl ţină ocupat. Dacă nu ar avea ce face, cu siguranţă că şi-ar putea îndrepta atenţia şi asupra lor. Şi atunci să vezi scandal, frate! Că şefii de servicii ca şefii de servicii... Dar să vezi ce-o freacă domnii consilieri locali...”

SuPort Popular

CLICK AICI pentru a CITI MAI MULTE din categoria PAMFLET

Precizare
Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".
Citit 5916 ori Ultima modificare Vineri, 14 Iulie 2017 19:37