Oţelul Galaţi, salvat de Petre Grigoraş?

Oţelul Galaţi, salvat de Petre Grigoraş?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fără succes în propria ogradă în acest sezon, echipa lui Dorinel Munteanu aşteaptă următoarea ocazie ca să-i iasă pasienţa * Peste două etape, la Galaţi va veni chiar trupa lui Petre Grigoraş, fostul tehnician al Oţelului * „Grig n-are încotro, trebuie să ne ajute”, glumeşte Marius Stan *

Dacă n-ar fi câştigat afară…

0-0 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 0-1 cu Steaua Bucureşti, 1-4 cu Unirea Urziceni, 1-2 cu Delta Tulcea (amical), 0-1 cu Gaz Metan Mediaş şi 1-1 cu FC Braşov.

Iată lista scrântelilor pe teren propriu din această toamnă. Am tot repetat-o după fiecare partidă nereuşită pe arena din Ţiglina III şi nu vom închide cercul până când nu vor apărea primele trei puncte în propriul fief din mandatul lui Dorinel Munteanu.

Dacă echipa roş-alb-albastră n-ar fi mişcat nici pe fronturile străine, concluzia ar fi fost mult mai simplă: lipsa valorii echipei, nepriceperea tehnicianului, semnarea sentinţei, adio Liga I! Şi totuşi, Oţelul - cu noroc sau cu multă pricepere - a bătut la Internaţional Curtea de Argeş (1-0), la Dinamo Bucureşti (1-0) şi la Pandurii Tg. Jiu (3-2).

„Voi schimba ceva!”

„Trebuie să schimb ceva că nu se mai poate! În cele două săptămâni pe care le vom avea la dispoziţie până la următorul meci, sper să depistez problema acestei echipe.

Este anormal să nu câştigăm nici măcar o partidă în faţa suporterilor noştri”, a răbufnit Dorinel Munteanu după „remiza” muncitorească de vineri, cu FC Braşov.

„N-am ce să le reproşez jucătorilor. Întregul lot şi-a dorit victoria, iar atitudinea de pe teren a fost ireproşabilă. Singurul lucru care nu-mi convine este rezultatul, deşi am întâlnit o formaţie puternică a campionatului”, a adăugat fostul internaţional.

„Oţelarii” îşi încasaseră şi un salariu restant cu o zi înaintea partidei cu braşovenii, dar nici asta nu i-a deblocat. „Credeţi-mă, nu banii contau în acest joc”, şi-a apărat Dorinel vestiarul. 

„Vine Iaşiul data viitoare?”

Şi totuşi, de unde ar putea veni salvarea (absenţa victoriilor de acasă duce la micşorarea constantă a numărului de spectatori). Programul turului Ligii I, ediţia 2009-2010, ne spune că următorul duel de la Galaţi al Oţelului va fi cu Politehnica Iaşi, grupare pregătită de însuşi Petre Grigoraş, fostul „principal” de la malul Dunării.

„Cu Iaşiul jucăm următorul meci pe teren propriu? Ce să zic, trebuie să ne ajute Grig, n-are încotro”, a glumit directorul general al clubului gălăţean, Marius Stan.

Până la următorul episod de pe Stadionul „Oţelul” mai sunt aproape 20 de zile şi o deplasare la „lanterna roşie” a clasamentului, Gloria Bistriţa.

Ex. Foto: Gabriel Giurgiu (cu spatele) şi ceilalţi „oţelari” n-au mai câştigat de aproape jumătate de an pe teren propriu

Citit 1176 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.