Bulgarii de la Oţelul îşi cer banii!

Bulgarii de la Oţelul îşi cer banii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cei doi jucători veniţi de la sud de Dunăre, Jivko Jelev şi Stoian Kolev, sunt gata să-şi depună memorii la Liga Profesionistă de Fotbal * Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor ne-a informat că un alt „oţelar”, Marian Tănasă, a făcut-o deja! * Nu se cunoaşte data la care se va stinge litigiul financiar *

Trei salarii restante

Lipsa acută de bani din visteria Oţelului îi roade la stomac pe mulţi dintre jucătorii antrenaţi de Dorinel Munteanu. Se fac iarăşi trei salarii restante, despre achitarea primelor de victorie nici nu se poate vorbi, iar perspectivele sunt dintre cele mai sumbre.

Circula, de câteva zile, un zvon prin curtea roş-alb-albaştrilor că bulgarii Jivko Jelev şi Stoian Kolev şi-au depus memorii la Liga Profesionistă de Fotbal pentru a deveni jucători liberi şi, în primul rând, pentru a-şi încasa lefurile după care li s-au lungit gâturile.

Antrenorul a confirmat ieri, într-o conferinţă de presă, că există o problemă cu cei doi veniţi din ţara vecină, dar că acest lucru nu afectează relaţia lor strict profesională.

„Sper să am unşpe cu Dinamo”

„Toţi jucătorii sunt neplătiţi, nu numai Jelev şi Kolev. Este o situaţie dificilă, am înţeles însă că se vor rezolva problemele. Eu vreau să mă bazez pe cei doi”, a mai spus Neamţul, care infirmă că l-a ţinut la ultimul meci în tribună pe fundaşul născut la Stara Zagora din cauza discuţiilor despre bani.

„El a revenit la antrenamente, se pregăteşte foarte bine şi cred că va merge cu noi la Bucureşti pentru meciul cu Dinamo, din Cupă”, a adăugat Munteanu.

„Niciodată nu m-am confruntat cu refuzul vreunui jucător de a intra în cantonament şi nici la Oţelul nu s-a întâmplat acest lucru. Sper să găsesc unsprezece jucători cu care să abordez partida de joi seară”, a conchis tehnicianul cu zâmbetul pe buze.

Alde Jelev nu, Tănasă da!

Şi totuşi, bulgarii de la Oţelul nu şi-au depus memorii! Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF au respins această variantă, informându-ne în schimb că un alt „oţelar” a recurs la metoda enunţată mai sus.

Este vorba despre atacantul Marian Tănasă, care în 2009 a jucat numai la „satelitul” clubului.

„Jelev şi Kolev ne-au trimis doar notificări prin avocatul lor că trebuie să le achităm banii, altfel îşi rezervă dreptul să-şi depună memorii. Le vom achita banii, însă nu numai lor, ci întregii echipe”, a precizat directorul general al Oţelului, Marius Stan.

Şeful clubului local de Liga I a refuzat totuşi să înainteze vreo dată la care ar urma să stingă litigiul financiar, ridicând din umeri. 

Explicaţie foto: Jivko Jelev (cu faţa) şi Stoian Kolev par să spună, în bulgăreşte, că gluma se îngroaşă

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.